#Μάνος Ιωάννου

Μάνος Ιωάννου: «Πού είναι το metoo αυτή τη στιγμή; Ήταν μοδάτο πολύ τότε, σταυρώσαμε Λιγνάδη – Φιλιππίδη και καθάρισε το θέατρο;»

zappit.gr
Ο Μάνος Ιωάννου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον Αλέξη Μπαρτσώκα. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, […] The post Μάνος Ιωάννου: «Πού είναι το metoo αυτή τη στιγμή; Ήταν μοδάτο πολύ τότε, σταυρώσαμε Λιγνάδη – Φιλιππίδη και καθάρισε το θέατρο;» appeared first on Zappit.
17:00 21/04/2024

Βασίλης Παϊτέρης: Ο καθένας μπορεί να γελάσει ή να κλάψει όταν τον πουν γύφτο

Newsit
“Δημοκρατία έχουμε, μπορεί να πει ο καθένας ότι θέλει” εξήγησε ακόμα ο Βασίλης Παϊτέρης  Την δική του απάντηση στην ιστορία που δημοσίευσε ο Μάνος Ιωάννου στα social media, όπου και έκανε το σχόλιο “εγώ κάνω τον γύφτο και αυτός γελάει” συνοδεία μιας εικόνας, έδωσε ο Βασίλης Παϊτέρης μέσα από την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα ... Περισσότερα To άρθρο Βασίλης Παϊτέρης: Ο καθένας μπορεί να γελάσει ή να κλάψει όταν τον πουν γύφτο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:00 13/12/2023

Βασίλης Παϊτέρης: Ο «γύφτος» είναι μια λέξη, η οποία καταρχάς δεν είναι φυλή, είναι ο σιδεράς

agrinionews.gr
Ο Βασίλης Παϊτέρης εξέφρασε την άποψή του σχετικά με τη χρήση της λέξης «γύφτος» στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Αφορμή των δηλώσεών του στάθηκε μια δημοσίευση που έκανε ο Μάνος Ιωάννου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία είχε ανεβάσει μια φωτογραφία του Μιχάλη Ρέππα και είχε γράψει: «Εγώ κάνω τον γύφτο και αυτός γελάει». Με βάση αυτό, ο Βασίλης Παϊτέρης σχολίασε: «Ο καθένας μπορεί να γελάσει ή να κλάψει. Δεν είναι κακό να γελάσει κάποιος επειδή τον είπε γύφτο. Ο "γύφτος" είναι μια λέξη, η οποία κατ΄αρχάς δεν είναι φυλή. Είναι ο σιδεράς που η δουλειά του είναι έτσι που είναι βρώμικος». Και πρόσθεσε: «Από την άλλη μεριά αν το πούμε σαν να κορόιδεψε ορισμένους ανθρώπους,
14:46 13/12/2023

Μάνος Ιωάννου: «Έχω ονειρευτεί ότι παντρεύομαι αλλά ξυπνάω το πρωί και μου φεύγει»

zappit.gr
Ο ηθοποιός Μάνος Ιωάννου παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και στην Βασιλική Μπασιούρη κι ήταν αποκαλυπτικός αλλά κι […] The post Μάνος Ιωάννου: «Έχω ονειρευτεί ότι παντρεύομαι αλλά ξυπνάω το πρωί και μου φεύγει» appeared first on Zappit.
11:00 08/12/2023

Μάνος Ιωάννου: «Όλοι ηθοποιοί είμαστε, το επάγγελμα είναι ανοιχτό και είναι υπέροχο»

zappit.gr
Ο Μάνος Ιωάννου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο. Μεταξύ άλλων, δε, ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε στη […] The post Μάνος Ιωάννου: «Όλοι ηθοποιοί είμαστε, το επάγγελμα είναι ανοιχτό και είναι υπέροχο» appeared first on Zappit.
00:00 03/09/2023

Ο Μάνος Ιωάννου μιλά πρώτη φορά στο ΟΚ! για τη σύντροφό του, Ξένη

okmag.gr
Ο 35χρονος ηθοποιός Μάνος Ιωάννου φωτογραφίζεται με σέξι διάθεση για το ΟΚ! και μιλάει για τη νέα του σύντροφο, τις γυναίκες – που πάντα τον εγκαταλείπουν πρώτες- και τα όρια που έχει ξεπεράσει στη ζωή του. Τον τελευταίο χρόνο είσαι σε σχέση με την Ξένη Κωνσταντίνου. Πώς πέρασε αυτός ο χρόνος; Άψογα. Νομίζω πως διανύω μια πάρα […] The post Ο Μάνος Ιωάννου μιλά πρώτη φορά στο ΟΚ! για τη σύντροφό του, Ξένη appeared first on OK! Magazine.
07:58 27/08/2023

Μάνος Ιωάννου: «Τώρα που το βλέπω, δεν είμαι καθόλου έτοιμος να γίνω γονιός- Άσε τι κόπος χρειάζεται για να μεγαλώσεις παιδιά»

thecaller.gr
Για τη σχέση του με την Ξένη Κωνσταντίνου και το αν έχει σκεφτεί να αποκτήσει παιδιά μίλησε ο ηθοποιός Μάνος Ιωάννου σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!.Για τη σχέση του με την Ξένη Κωνσταντίνου και το αν έχει σκεφτεί να αποκτήσει παιδιά μίλησε ο ηθοποιός Μάνος Ιωάννου σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!.Διαβάστε το σχετικό βίντεο: Είναι ο θαυμασμός απαραίτητος σε μια σχέση; Εννοείται. Ένα πράγμα που θαυμάζω στην Ξένη είναι πως είναι αυτόνομη ως χαρακτήρας, αγαπά τη δουλειά της και […]
23:00 26/08/2023

Μάνος Ιωάννου: «Πέρασαν χρήματα από τα χέρια μου και τώρα χρωστάω στην εφορία μεγάλα ποσά»

empisteutiko.gr
Ο Μάνος Ιωάννου σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! μίλησε για τη λάθος διαχείριση χρημάτων που έκανε με αποτέλεσμα να χρωστά αρκετά χρήματα στην εφορία. Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά του MEGA «Οι Βασιλιάδες» είπε πως ξόδευε πολλά χρήματα και τώρα του μετανιώνει. «Έχουν περάσει χρήματα από τα χέρια μου και τώρα χρωστάω […] The post Μάνος Ιωάννου: «Πέρασαν χρήματα από τα χέρια μου και τώρα χρωστάω στην εφορία μεγάλα ποσά» appeared first on Empisteutiko.gr.
17:58 26/08/2023

Μάνος Ιωάννου: Είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει – «Είμαι συνεχώς σε μια σχέση»

tlife.gr
Ερωτευμένος είναι ο Μάνος Ιωάννου και δεν το κρύβει. Ο γοητευτικός ηθοποιός το τελευταίο διάστημα έχει To άρθρο Μάνος Ιωάννου: Είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει – «Είμαι συνεχώς σε μια σχέση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 24/08/2023

Ο Μάνος Ιωάννου στο ΟΚ!: «Πάντα με χωρίζουν. Ποτέ δεν έχω πει τη λέξη “φεύγω”»

okmag.gr
Ο 35χρονος ηθοποιός Μάνος Ιωάννου φωτογραφίζεται με σέξι διάθεση για το ΟΚ! και μιλάει για τη νέα του σύντροφο, τις γυναίκες – που πάντα τον εγκαταλείπουν πρώτες- και τα όρια που έχει ξεπεράσει στη ζωή του. Τα τελευταία νέα σε θέλουν ερωτευμένο. Ναι, είμαι. Αλλά πάντα νιώθω παιδί. Ένα παιδί που δεν κάθεται ποτέ μόνο […] The post Ο Μάνος Ιωάννου στο ΟΚ!: «Πάντα με χωρίζουν. Ποτέ δεν έχω πει τη λέξη “φεύγω”» appeared first on OK! Magazine.
07:58 24/08/2023

Μάνος Ιωάννου: Το εντυπωσιακό κορίτσι που άλλαξε την κοσμοθεωρία του

zappit.gr
Πιο ερωτευμένος από ποτέ μοιάζει να είναι ο Μάνος Ιωάννου και μάλιστα δεν το κρύβει! Αν και ο ηθοποιός φροντίζει […] The post Μάνος Ιωάννου: Το εντυπωσιακό κορίτσι που άλλαξε την κοσμοθεωρία του appeared first on Zappit.
18:00 14/08/2023

Πιο ερωτευμένος από ποτέ ο Μάνος Ιωάννου- Ποια είναι η health coach που τον έχει ξετρελάνει

thecaller.gr
Πιο ερωτευμένος είναι ο ηθοποιός Μάνος Ιωάννου.Πιο ερωτευμένος είναι ο ηθοποιός Μάνος Ιωάννου.Αν και ο ηθοποιός συνήθιζε να κρατά χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, πλέον δημοσιεύει φωτογραφίες με τη νέα του σχέση στο instagram. Η health coach, Ξένη Κωνσταντίνου, φαίνεται πως έχει κλέψει τηνβ καρδιά του ηθοποιού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη Real life, […]
18:00 14/08/2023

Μιχάλης Ζαμπίδης: Mε βρετανικό supercar στην εκκλησία

okmag.gr
Tα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει σήμερα ο Μιχάλης Ζαμπίδης με την αγαπημένη του, Μαρία Καρολίνα Ντάσιου οι οποίοι θα βαφτίσουν επίσης τα δίδυμα παιδιά τους. Τα μυστήρια θα πραγματοποιηθούν στον Άγιο Κωνσταντίνο Γλυφάδας και θα ακολουθήσει δεξίωση και από νωρίς οι φίλοι του Μιχάλη Ζαμπίδη ήταν στο πλευρό του. Ανάμεσά τους ο Μάνος Ιωάννου, ο Κωνσταντίνος Κάτσικας, ο οποίος […] The post Μιχάλης Ζαμπίδης: Mε βρετανικό supercar στην εκκλησία appeared first on OK! Magazine.
18:58 17/06/2023

Ερωτευμένος ο Μάνος Ιωάννου – Η μελαχρινή καλλονή που του έχει κλέψει την καρδιά

okmag.gr
Νέο ζευγάρι στην πόλη! Ο Μάνος Ιωάννου είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Ο γοητευτικός ηθοποιός βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στον γάμο του καλού του φίλου, Διονύση Πυλαρινού στο Island στη Βάρκιζα. Ο Μάνος Ιωάννου συναντήθηκε με celebrities φίλους του γαμπρού, όπως ο Γιώργος Λιάγκας και ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Ωστόσο ο ίδιος συνοδευόταν από […] The post Ερωτευμένος ο Μάνος Ιωάννου – Η μελαχρινή καλλονή που του έχει κλέψει την καρδιά appeared first on OK! Magazine.
23:34 21/05/2023

Γιώργος Λιάγκας – Μιχάλης Ζαμπίδης – Μάνος Ιωάννου: Στον γάμο φίλου τους στη Βάρκιζα

okmag.gr
Στον γάμο του καλού τους φίλου Διονύση Πυλαρινού βρέθηκαν καλεσμένοι ο Γιώργος Λιάγκας, ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Μάνος Ιωαννου, ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο ιδρυτής του Ionian Ray Yachting που δραστηριοποιείται στη ναύλωση σκαφών αναψυχής παντρεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής στο εκκλησάκι του Island στη Βάρκιζα την αγαπημένη του Θεοφανώ Μπαρδάκη. Οι […] The post Γιώργος Λιάγκας – Μιχάλης Ζαμπίδης – Μάνος Ιωάννου: Στον γάμο φίλου τους στη Βάρκιζα appeared first on OK! Magazine.
22:00 21/05/2023

Μάνος Ιωάννου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν, είναι και θα είναι φίλος μου»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη έδωσε ο Μάνος Ιωάννου. Ο ηθοποιός απάντησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη […] The post Μάνος Ιωάννου: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν, είναι και θα είναι φίλος μου» appeared first on Zappit.
11:20 23/02/2023

Ο Μάνος Ιωάννου έγινε νονός

okmag.gr
Πρώτη φορά νονός έγινε ο ηθοποιός Μάνος Ιωάννου. Ανήμερα της Παναγίας, ο ηθοποιός βάφτισε ένα κοριτσάκι δίνοντάς της το όνομα Ευαγγελία. Ο ευτυχισμένος νονός δημοσίευσε φωτογραφίες από το μυστήριο με τη μικρή Ευαγγελία στην αγκαλιά του. Στη συνέχεια ο περήφανος νονός Μάνος Ιωάννου μας έδειξε τη μικρή και με τα βαφτιστικά της ρούχα στον προαύλιο […] The post Ο Μάνος Ιωάννου έγινε νονός appeared first on OK.
14:30 17/08/2022

Κώστας Κάππας και Μάνος Ιωάννου σε σειρά της ΕΡΤ

youfly.com
Ο Κώστας Κάππας κι ο Μάνος Ιωάννου εισβάλλουν σε σειρά της ΕΡΤ από τη νέα σεζόν. Ποια είναι αυτή και ποιοι οι ρόλοι τους; The post Κώστας Κάππας και Μάνος Ιωάννου σε σειρά της ΕΡΤ appeared first on Youfly.
12:28 27/07/2022

Μάνος Ιωάννου – Βαλέρια Χοψονίδου: Ξανά μαζί; Οι φωτογραφίες που πυροδοτούν τις φήμες για επανασύνδεση

tlife.gr
Η Βαλέρια Χοψονίδου και ο Μάνος Ιωάννου αποτελούσαν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας To άρθρο Μάνος Ιωάννου – Βαλέρια Χοψονίδου: Ξανά μαζί; Οι φωτογραφίες που πυροδοτούν τις φήμες για επανασύνδεση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:48 13/07/2022

Mάνος Ιωάννου: Σε ρόλο dj ο γοητευτικός ηθοποιός

zappit.gr
Σε έναν νέο ρόλο αποφάσισε να δοκιμαστεί ο Μάνος Ιωάννου, αυτόν του dj, ενώνοντας τις δυνάμεις του με την Μαριλίτα […] The post Mάνος Ιωάννου: Σε ρόλο dj ο γοητευτικός ηθοποιός appeared first on Zappit.
16:22 14/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load