Μάνος Ιωάννου: «Τώρα που το βλέπω, δεν είμαι καθόλου έτοιμος να γίνω γονιός- Άσε τι κόπος χρειάζεται για να μεγαλώσεις παιδιά»

23:00 - 26/08/2023

Για τη σχέση του με την Ξένη Κωνσταντίνου και το αν έχει σκεφτεί να αποκτήσει παιδιά μίλησε ο ηθοποιός Μάνος Ιωάννου σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!.Για τη σχέση του με την Ξένη Κωνσταντίνου και το αν έχει σκεφτεί να αποκτήσει παιδιά μίλησε ο ηθοποιός Μάνος Ιωάννου σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!.Διαβάστε το σχετικό βίντεο: Είναι ο θαυμασμός απαραίτητος σε μια σχέση; Εννοείται. Ένα πράγμα που θαυμάζω στην Ξένη είναι πως είναι αυτόνομη ως χαρακτήρας, αγαπά τη δουλειά της και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάνος Ιωάννου: «Τώρα που το βλέπω, δεν είμαι καθόλου έτοιμος να γίνω γονιός»

Για τη σχέση του με την Ξένη Κωνσταντίνου και το αν έχει σκεφτεί να αποκτήσει παιδιά μίλησε ο Μάνος Ιωάννου […] The post Μάνος Ιωάννου: «Τώρα που το βλέπω, δεν είμαι καθόλου έτοιμος να γίνω γονιός» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει