Μάνος Ιωάννου: «Συνήθως πάντα με χώριζαν, ήμουν ζωηρός στο παρελθόν»

23:28 - 10/10/2024

«Δεν ξέρω όμως γιατί με χώριζαν, κάτι δεν τους άρεσε», εξομολογήθηκε ο Μάνος Ιωάννου. Για την προσωπική του ζωή, τους χωρισμούς του παρελθόντος αλλά και την επανασύνδεση με την τελευταία του σύντροφο μίλησε από καρδιάς ο Μάνος Ιωάννου στην εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα το πρωί (10.10.2024). «Το καλοκαίρι χώρισα, ναι, είχα ένα κενό. Τώρα είμαι ... Περισσότερα To άρθρο Μάνος Ιωάννου: «Συνήθως πάντα με χώριζαν, ήμουν ζωηρός στο παρελθόν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μ.Ιωάννου: «Τα ξαναβρήκα με την κοπέλα που χώρισα, ήμουν ζωηρός στο παρελθόν»

Ο Μάνος Ιωάννου βρέθηκε καλεσμένος στη Super Κατερίνα.Ο Μάνος Ιωάννου βρέθηκε καλεσμένος στη Super Κατερίνα.Μάλιστα, σε αυτό το πλαίσιο, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πορεία του, ενώ αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή ενημέρωσε για την επανασύνδεση με την πρώην σύντροφό του. Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός γάμου: «Έχω ονειρευτεί πολλές φορές τον γάμο μου στον ύπνο μου, αλλά όταν ξυπνάω […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Εξαφανίστηκε 11χρονος από τη Νέα Ιωνία

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν καλεί τον στρατό της Βόρειας Κορέας να είναι έτοιμος για πόλεμο

Κιρ Στάρμερ: «Δεν έχω πρόθεση να συνομιλήσω με τον Βλαντιμίρ Πούτιν»

Εθνική Ελλάδας: Ανησυχία για Μπακασέτα και Ρότα - Αποχώρησαν με ενοχλήσεις από τον αγώνα με τη Φινλανδία

Τζο Μπάιντεν: «Κανείς δεν μπορεί να ανατρέψει την πρόοδο των ΗΠΑ στην καθαρή ενέργεια»

Η μεγάλη και ειρηνική πορεία στην Αθήνα για την 51η επέτειο της εξεγέρσης του Πολυτεχνείου