#Μαρία Φιλίππου

Μαρία Φιλίππου: «Δηλώνω δούλη του Θεού εφ’ όρου ζωής – Πηγαίνω στην εκκλησία και προσεύχομαι»

Newsbeast.gr
Η Αθηναΐς Νέγκα φιλοξένησε τη Μαρία Φιλίππου το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» στο Action 24, όπου η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε ειλικρινά για τη βαθιά της σχέση με τον Θεό και περιέγραψε την αμφιβολία που βίωσε κάποια στιγμή για Εκείνον. Συγκεκριμένα, η Μαρία Φιλίππου μοιράστηκε: «σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής μου, είπα “Θεέ μου, αν υπάρχεις, δείξε μου ένα σημάδι”. Το σημάδι ήρθε αμέσως, κι έτσι δηλώνω δούλη Του εφ’ όρου ζωής. Πιστεύω και δεν πιστεύω απλώς για να πιστεύω. Πηγαίνω στην εκκλησία και προσεύχομαι και στο σπίτι μου». «Νιώθω συχνά ότι είναι σαν δικός μου άνθρωπος», συνέχισε η ηθοποιός. «Μπορεί να θυμώσω, να προσευχηθώ, ή να γονατίσω. Πιστεύω ότι, ακόμη κι ένας ά
11:04 11/10/2024

Μαρία Φιλίππου: «Θεέ μου, αν υπάρχεις, δώσε μου ένα σήμα… είπα στη δύσκολη στιγμή στη ζωή μου»

zappit.gr
Την Μαρία Φιλίππου υποδέχθηκε η Αθηναϊς Νέγκα, το βράδυ της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» στο Action 24. Μέσα […] The post Μαρία Φιλίππου: «Θεέ μου, αν υπάρχεις, δώσε μου ένα σήμα… είπα στη δύσκολη στιγμή στη ζωή μου» appeared first on Zappit.
01:02 11/10/2024

Μαρία Φιλίππου: «Υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός στη δουλειά μας»

zappit.gr
H Μαρία Φιλίππου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου λίγο πριν βρεθεί στα γυρίσματα για τη […] The post Μαρία Φιλίππου: «Υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός στη δουλειά μας» appeared first on Zappit.
23:00 15/02/2024

Μαρία Φιλίππου: «Δεν μαλακώνει ποτέ ο πόνος της απώλειας, μαθαίνεις να ζεις αλλιώς»

zappit.gr
Με αφορμή τη συμμετοχή στην παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Φιλίππου στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο […] The post Μαρία Φιλίππου: «Δεν μαλακώνει ποτέ ο πόνος της απώλειας, μαθαίνεις να ζεις αλλιώς» appeared first on Zappit.
23:00 14/02/2024

«Ο Θανάσης Βέγγος δεν ήταν το κέντρο της παρέας»

thecaller.gr
Τη Μαρία Φιλίππου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για το «Εμείς και Εμείς», την σχέση της με τον Θανάση Βέγγο και το διαζύγιό της.Τη Μαρία Φιλίππου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για το «Εμείς και Εμείς», την σχέση της με τον Θανάση Βέγγο και το διαζύγιό της.«Θυμάμαι στο ‘Εμείς και Εμείς’ τα γέλια μας και τα νιάτα μας. Όταν το βλέπω μου φέρνει έναν ‘πόνο’, στην αρχή δεν μπορούσα να το δω […]
11:00 05/01/2024

Μαρία Φιλίππου: Η έκκληση στη Σμαράγδα Διαμαντίδου – «Πάρε με ένα τηλέφωνο»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε η Μαρία Φιλίππου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την εποχή του «Εμείς κι […] The post Μαρία Φιλίππου: Η έκκληση στη Σμαράγδα Διαμαντίδου – «Πάρε με ένα τηλέφωνο» appeared first on Zappit.
13:12 09/12/2022

Μαρία Φιλίππου – Μαρία Κανελλοπούλου: Reunion 28 χρόνια μετά το «Εμείς κι εμείς»

tlife.gr
Η Μαρία Φιλίππου και η Μαρία Κανελλοπούλου 28 χρόνια μετρά το «Εμείς κι εμείς» συναντιούνται και To άρθρο Μαρία Φιλίππου – Μαρία Κανελλοπούλου: Reunion 28 χρόνια μετά το «Εμείς κι εμείς» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:26 08/11/2022

Η Μαρία Φιλίππου για την απώλεια της – «Ήταν τελείως ξαφνικό, έφυγε πολύ νέα»

zappit.gr
Η Μαρία Φιλίππου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή θεατρική […] The post Η Μαρία Φιλίππου για την απώλεια της – «Ήταν τελείως ξαφνικό, έφυγε πολύ νέα» appeared first on Zappit.
21:22 09/09/2022

Μαρία Φιλίππου: «Νιώθω πια σφίξιμο στην καρδιά για το Εμείς και Εμείς»

zappit.gr
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μαρία Φιλίππου στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μέσα σε […] The post Μαρία Φιλίππου: «Νιώθω πια σφίξιμο στην καρδιά για το Εμείς και Εμείς» appeared first on Zappit.
20:30 08/09/2022

Μαρία Φιλίππου: Η απώλεια που της στοίχισε

okmag.gr
Μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση έκανε η Μαρία Φιλίππου για μια απώλεια που της στοίχισε πολύ. Η γνωστή ηθοποιός έχασε ένα συγγενικό της πρόσωπο και βυθίστηκε στη θλίψη. Η ηθοποιός έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram και αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τη θεία της. «Όταν ήμουνα μικρή και πήγαινα […] The post Μαρία Φιλίππου: Η απώλεια που της στοίχισε appeared first on OK.
09:18 28/06/2022

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Φιλίππου: Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο

tlife.gr
Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Μαρία Φιλίππου και την οικογένειά της καθώς ένα πολύ To άρθρο Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Φιλίππου: Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:06 27/06/2022

Μαρία Φιλίππου: Δεν μπορώ να δω το «Εμείς κι εμείς» με τον ίδιο τρόπο πια

Newsit
«Μεγαλώνοντας χάνεις δικούς σου ανθρώπους κι αυτό πονάει πολύ. Δύσκολα βλέπω τη σειρά», λέει η Μαρία Φιλίππου. Η Μαρία Φιλίππου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σειρά «Εμείς κι Εμείς» και την απώλεια της Νατάσας Μανίσαλη.   Δεν μπορώ να μην σας ρωτήσω ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Φιλίππου: Δεν μπορώ να δω το «Εμείς κι εμείς» με τον ίδιο τρόπο πια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:44 12/06/2022

Μαρία Φιλίππου: Το «Εμείς κι Εμείς» και η απώλεια της Νατάσας Μανίσαλη

zappit.gr
Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Μαρία Φιλίππου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για […] The post Μαρία Φιλίππου: Το «Εμείς κι Εμείς» και η απώλεια της Νατάσας Μανίσαλη appeared first on Zappit.
08:52 12/06/2022

Ξεσπά η Μαρία Φιλίππου: «Αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν όλο το ελληνικό θέατρο, δεν είμαστε εγκληματίες»

zappit.gr
Η Μαρία Φιλίππου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και την δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία […] The post Ξεσπά η Μαρία Φιλίππου: «Αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν όλο το ελληνικό θέατρο, δεν είμαστε εγκληματίες» appeared first on Zappit.
20:10 08/06/2022

Μαρία Φιλίππου: «Είχα θυμό στο διαζύγιο, δεν ήταν δική μου επιλογή, ζήτησα βοήθεια»

zappit.gr
Η Μαρία Φιλίππου κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το […] The post Μαρία Φιλίππου: «Είχα θυμό στο διαζύγιο, δεν ήταν δική μου επιλογή, ζήτησα βοήθεια» appeared first on Zappit.
17:30 16/05/2022

«Οι Απαράδεκτοι» – Spoiler: Η Μαρία Φιλίππου εισβάλλει στη σειρά

koolnews.gr
«Οι Απαράδεκτοι», η εμβληματική κωμική σειρά του MEGA, συνεχίζουν να δίνουν ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό που τους λατρεύει, κάθε Παρασκευή στις 22:10 και κάθε Σάββατο στις 21:00 με διπλά επεισόδια. Η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια και ο Βασίλης, η αγαπημένη παρέα που δημιούργησε με ανατρεπτικό χιούμορ η Δήμητρα Παπαδοπούλου, […] The post «Οι Απαράδεκτοι» – Spoiler: Η Μαρία Φιλίππου εισβάλλει στη σειρά appeared first on Koolnews.gr.
12:16 03/02/2022

Μαρία Φιλίππου: «Ο παραγωγός της παράστασης μας ζήτησε να πληρώνουμε τους τεχνικούς και τις ταξιθέτριες»

tlife.gr
Η παράσταση «Συνοικία το Όνειρο» έριξε αυλαία πρόωρα, με τον επιχειρηματία να κάνει λόγο για εισπρακτική To άρθρο Μαρία Φιλίππου: «Ο παραγωγός της παράστασης μας ζήτησε να πληρώνουμε τους τεχνικούς και τις ταξιθέτριες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:54 25/11/2021

«Ερωτεύομαι πολύ εύκολα, σπάω τα μούτρα μου και μετά πάμε για άλλα» λέει η Μαρία Φιλίππου

ProtoThema.gr
Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλά, μεταξύ άλλων,  για τη μεγάλη αδυναμία που έχει στα παιδιά της και εξηγεί πώς βιώνει τον έρωτα
17:00 02/11/2021

Μαρία Φιλίππου για #MeToo – Η δικαιοσύνη θα το κρίνει και αν ισχύει, τότε «στην πυρά»

in.gr
Η Μαρία Φιλίππου δήλωσε πως υπήρξαν στιγμές στην καριέρα της, η οποία μετράει περισσότερα από 30 χρόνια, που σκέφτηκε να τα παρατήσει,
12:58 02/11/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load