Μαρία Φιλίππου: Η έκκληση στη Σμαράγδα Διαμαντίδου – «Πάρε με ένα τηλέφωνο»

13:12 - 09/12/2022

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε η Μαρία Φιλίππου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την εποχή του «Εμείς κι […] The post Μαρία Φιλίππου: Η έκκληση στη Σμαράγδα Διαμαντίδου – «Πάρε με ένα τηλέφωνο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Φιλίππου στη Σμαράγδα Διαμαντίδου: Αν το δεις, πάρε με ένα τηλέφωνο

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά «Εμείς κι εμείς» και τόνισε πως έχει χαθεί με τη Σμαράγδα Διαμαντίδου, ενώ εξακολουθεί να έχει σχέσεις με τους Στέλιο Παύλου και Γιώργο Γιαννούτσο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μαρία Φιλίππου: Η δημοσια έκκληση στη Σμαράγδα Διαμαντίδου – «Πάρε με ένα τηλέφωνο»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο, παραχώρησε η Μαρία Φιλίππου. Η γνωστή ηθοποιός To άρθρο Μαρία Φιλίππου: Η δημοσια έκκληση στη Σμαράγδα Διαμαντίδου – «Πάρε με ένα τηλέφωνο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Έξαλλη on camera η Μαρία Κορινθίου: «Βάζω τα όριά μου, για να σοβαρευτούμε, το κόβετε!»

Απηύδησε η Φωτεινή Βελεσιώτου στο Στούντιο 4: «Αυτό με ξεπερνά, μεγάλωσα και γω δυο παιδιά»

The 2Night Show: Κώστας Μαρτάκης και Idra Kayne ανοίγουν τα χαρτιά τους

Γιώργος Καράμπελλας: «Έχω διώξει σχεδόν όλους τους δαίμονες μου, ήταν πολύ σκληρή διαδικασία»

Παραλία: Ο Χρήστος απειλεί την Ελένη

Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη ανακοινώνει στον Μιχάλη ότι είναι έγκυος