#Βαγγέλης Γιακουμάκης

Βαγγέλης Γιακουμάκης: 9 χρόνια πριν βρέθηκε το πτώμα του άτυχου φοιτητή – Το χρονικό του θρίλερ

lamianow.gr
15 Μαρτίου 2015. Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης βρέθηκε νεκρός μετά από 40 ημέρες ερευνών σε βαλτώδη περιοχή στον Κάτσικα Ιωαννίνων, λίγα μέτρα μακριά από τη σχολή του. Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης αγνοούνταν από τις 6 Φλεβάρη. Το πτώμα του εντοπίστηκε 800 μέτρα μακριά από την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, όπου σπούδαζε, 40 μέρες μετά, στις 7.40 το πρωί της Κυριακής (15.03.2024) από ζευγάρι που κινούνταν στην περιοχή και είχε μείνει από βλάβη με το αυτοκίνητο. Η σορός ήταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και δίπλα της βρέθηκε μαχαίρι. Αμέσως το μυαλό όλων πήγε σε αυτοκτονία. Οι αστυνομικοί είχαν περάσει από το σημείο, χωρίς να τον εντοπίσουν. Τα “γιατί” πολλά… Στοιχεία και μαρτυρίες
20:37 15/03/2024

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Συγκινεί ο πατέρας του, οκτώ χρόνια μετά τον θάνατό του – «Είχα τρία παιδιά και έχω ακόμα τρία»

tlife.gr
Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που πάγωσε το Πανελλήνιο. Τώρα, η To άρθρο Βαγγέλης Γιακουμάκης: Συγκινεί ο πατέρας του, οκτώ χρόνια μετά τον θάνατό του – «Είχα τρία παιδιά και έχω ακόμα τρία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:14 18/05/2023

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Ανεβαίνει σε θεατρική σκηνή η ιστορία ζωής του αδικοχαμένου φοιτητή

Newsit
Ένας 20χρονος φοιτητής από την Κρήτη, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, που σπουδάζει στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, εξαφανίζεται. Μετά από περίπου 40 ημέρες εντοπίζεται νεκρός, με τραύματα από μαχαίρι… Οι έρευνες αποδεικνύουν ότι για καιρό πριν από τον θάνατό του, βίωνε πολύ δυσάρεστες καταστάσεις στη σχολή του, αφού ήταν θύμα σωματικής και λεκτικής βίας από συμφοιτητές του, ... Περισσότερα To άρθρο Βαγγέλης Γιακουμάκης: Ανεβαίνει σε θεατρική σκηνή η ιστορία ζωής του αδικοχαμένου φοιτητή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:58 17/05/2023

Ναταλία Γερμανού: «Όταν ακούω κάτι τέτοιο, στο μυαλό μου είναι πάντα ο Βαγγέλης Γιακουμάκης»

zappit.gr
Για το αδιανόητο περιστατικό κακοποίησης του 15χρονου μαθητή σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο της Αθήνας μιλούσαν σήμερα στην εκπομπή «Καλύτερα δε […] The post Ναταλία Γερμανού: «Όταν ακούω κάτι τέτοιο, στο μυαλό μου είναι πάντα ο Βαγγέλης Γιακουμάκης» appeared first on Zappit.
17:44 23/04/2023

Αυτοκτονία 14χρονου: «Η υπόθεση θυμίζει το bullying στον Γιακουμάκη» – «Ρωσική ρουλέτα ζωής το Blackout Challenge»

Newsbeast.gr
Απαντήσεις σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν τον 14χρονο Μάκη στο να βάλει τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι του στον Κολωνό ψάχνουν οι Αρχές. Το αγόρι βρέθηκε απαγχονισμένο από την ίδια του τη μητέρα και ο θάνατός του ήταν ασφυκτικός. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας Μανώλη Σφακιανάκη η υπόθεση θυμίζει το bullying που δεχόταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης ενώ εξετάζεται αν σχετίζεται με το παιχνίδι προκλήσεων «Blackout». «Επρόκειτο για ένα άτομο με ψυχική ευαλωτότητα που υπέφερε» τονίζει η διευθύντρια του CSI Institute, Κέλλυ Ιωάννου και αναλύει το challenge του TikTok που προκαλεί τους χρήστες να… πεθάνουν. «Για εμένα η συγκεκριμένη περίπτωση όπως την έχω
17:30 17/05/2022

Η δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

fosonline.gr
Ο φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλης Γιακουμάκης, εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 2015 και βρέθηκε νεκρός περίπου έναν μήνα αργότερα, στις 16 Μαρτίου, με τραύματα από μαχαίρι.
08:10 16/03/2022

Κατάληψη στο Αγρίνιο για τα επτά χρόνια από την ημέρα που βρέθηκε νεκρός ο Γιακουμάκης

dete.gr
Ηταν 15 Μαρτίου 2015 όταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων,  βρέθηκε νεκρός, 40 ημέρες περίπου μετά την εξαφάνιση του. Η υπόθεση συγκλόνισε την Ελλάδα και- καθώς πιστεύεται ότι είχε πέσει θύμα bullying – η τραγική ιστορία του επανέφερε στο προσκήνιο το ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού. Σήμερα, επτά μετά χρόνια μετά, οι μαθητές […]
15:48 15/03/2022

Ρώτησα τον δικηγόρο της οικογένειας Γιακουμάκη

protagon.gr
Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης είναι παιδί μας. Στα κεριά της φαμίλιας μου, πάντα και ένα δικό του. Φαντάσου τους γονείς του Βαγγέλη! Φαντάσου τους γονείς του Βαγγέλη! Μπορώ να το επαναλαμβάνω 100 φορές. Επικοινώνησα με τον κ. Δ. Μπούκα αυθόρμητα, χωρίς να τον γνωρίζω. Αυθόρμητα μου μίλησε κι εκείνος The post Ρώτησα τον δικηγόρο της οικογένειας Γιακουμάκη appeared first on Protagon.gr.
22:30 09/07/2021

Βαγγέλης Γιακουμάκης δίκη: Φορολογικές δηλώσεις- Γλυκά νερά τρίτο πρόσωπο

ekklisiaonline.gr
Την ίδια στιγμή, ένα ακόμα σενάριο, το οποίο είχε διαψευστεί στην αρχή, έρχεται και πάλι στο φως της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται από πουθενά. Το άρθρο Βαγγέλης Γιακουμάκης δίκη: Φορολογικές δηλώσεις- Γλυκά νερά τρίτο πρόσωπο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
10:30 08/07/2021

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Η υπεύθυνη της εστίας στη δίκη απέναντι στους γονείς του αδικοχαμένου σπουδαστή

Newsit
O Βαγγέλης Γιακουμάκης έφυγε από τη ζωή σε μια τραγική υπόθεση που συντάραξε τη χώρα. Οι γονείς του, ζητούν δικαίωση με την παραδειγματική τιμωρία εκείνων που οδήγησαν το παιδί τους, στον θάνατο… Στην τελική ευθεία βρίσκεται η εκδίκαση των 8 εφέσεων στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων για την πολύκροτη υπόθεση του αείμνηστου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, ... Περισσότερα To άρθρο Βαγγέλης Γιακουμάκης: Η υπεύθυνη της εστίας στη δίκη απέναντι στους γονείς του αδικοχαμένου σπουδαστή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:04 06/07/2021

Η ξεχωριστή συγγνώμη του Γιαννίκογλου προς Κάρολαϊν, Γιακουμάκη, Τοπαλούδη και Δήμητρα

thebest.gr
Ο τερματοφύλακας της Σούντουβα, Μάκης Γιαννίκογλου, έστειλε το δικό του μήνυμα και τη συγγνώμη του για τα θύματα των αποτρόπαιων εγκλημάτων, όπως η Κάρολαϊν, η Δήμητρα της Λέσβου, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και η Ελένη Τοπαλούδη.
11:06 22/06/2021

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Διακόπηκε η δίκη – Ραγίζουν καρδιές οι γονείς του αδικοχαμένου σπουδαστή

Newsit
Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης άφησε την τελευταία του πνοή στα Γιάννενα, σε μια υπόθεση που συντάραξε ολόκληρη τη χώρα. Οι γονείς του, ζητούν δικαίωση… Διακόπηκε για την Τρίτη 6 Ιουλίου η εκδίκαση των 8 εφέσεων στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη λόγω θανάτου συγγενικού προσώπου Α’ βαθμού της Εισαγγελέως. Κατά τη χθεσινή ... Περισσότερα To άρθρο Βαγγέλης Γιακουμάκης: Διακόπηκε η δίκη – Ραγίζουν καρδιές οι γονείς του αδικοχαμένου σπουδαστή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:36 16/06/2021

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Συγκλονιστική κατάθεση της αδερφής του – Οι σκηνές που την έχουν στοιχειώσει

Newsit
Σε έντονα φορτισμένο κλίμα συνεχίστηκε η εκδίκαση των οκτώ εφέσεων στην πολύκροτη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Στο βήμα της αίθουσας του δικαστικού μεγάρου Ιωαννίνων ανέβηκε η αδερφή του αδικοχαμένου σπουδαστή της γαλακτοκομικής σχολής της πόλης. Αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της η αδερφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη περιέγραψε πώς νιώθει μετά την τραγική απώλεια του νεαρού ... Περισσότερα To άρθρο Βαγγέλης Γιακουμάκης: Συγκλονιστική κατάθεση της αδερφής του – Οι σκηνές που την έχουν στοιχειώσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:04 14/06/2021

Ράγισε καρδιές η κατάθεση της μητέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη

spoilers
Σχεδόν έξι χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, φοιτητής της γαλακτοκομικής σχολής Ιωαννίνων, βρέθηκε νεκρός σε κοντινή απόσταση από την σχολή του,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ράγισε καρδιές η κατάθεση της μητέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη
09:28 13/06/2021

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Τα λόγια του πατέρα του συγκλονίζουν

sportime.gr
Βαγγέλης Γιακουμάκης: Ο πατέρας του αδικοχαμένου σπουδαστή συγκλόνισε με τα όσα είπε για το θάνατο του παιδιού του. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
22:46 10/06/2021

Βαγγέλης Γιακουμάκης: «Το παιδί μας έλεγε ψέματα στο τηλέφωνο» – Η νέα κατάθεση της μητέρα του

Newsit
Ξεκίνησε το πρωί η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, σπουδαστή στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, ο οποίος έπειτα από πολυήμερες αναζητήσεις είχε βρεθεί νεκρός, σε κοντινή απόσταση από τη Σχολή. Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Ιουνίου  2019 το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων, είχε κρίνει ένοχους τους 8 από τους 9 κατηγορουμένους για περιστατικά ... Περισσότερα To άρθρο Βαγγέλης Γιακουμάκης: «Το παιδί μας έλεγε ψέματα στο τηλέφωνο» – Η νέα κατάθεση της μητέρα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:52 10/06/2021

Υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη

fosonline.gr
Ο φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλης Γιακουμάκης, εξαφανίστηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 2015 και βρέθηκε νεκρός περίπου έναν μήνα αργότερα, στις 16 Μαρτίου, με τραύματα από μαχαίρι.
08:04 16/03/2021

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Σαν σήμερα γράφτηκε ο επίλογος μιας θλιβερής υπόθεσης bullying!

sportime.gr
Σαν σήμερα, πριν ακριβώς έξι χρόνια εντοπίζεται νεκρός στα Ιωάννινα ο φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης, βυθίζοντας στη θλίψη όλη την Ελλάδα! Το άρθρο Βαγγέλης Γιακουμάκης: Σαν σήμερα γράφτηκε ο επίλογος μιας θλιβερής υπόθεσης bullying! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
05:03 16/03/2021

Η κραυγή που σαρώνει θύτες και εξουσίες

efsyn.gr
Στην Ελλάδα χρειάστηκε να μετρήσουμε δεκάδες γυναικοκτονίες, όπως της Ελένης Τοπαλούδη, να θρηνήσουμε θύματα της μάτσο αρρενωπότητας όπως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και να δούμε τον Ζακ Κωστόπουλο να δολοφονείται άγρια, αλλά έστω και με καθυστέρηση το πέπλο της σιωπής επιτέλους κομματιάζεται.
12:15 28/02/2021

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Ένα έγκλημα χωρίς τιμωρία – Στον αέρα η δίωξη για ανθρωποκτονία

Newsit
Το έγκλημα για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, παραμένει ατιμώρητο αφού από το καλοκαίρι 2015 όταν και ο εισαγγελέας Ιωαννίνων άσκησε την δίωξη για ανθρωποκτονία ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Βαγγέλης Γιακουμάκης: Ένα έγκλημα χωρίς τιμωρία – Στον αέρα η δίωξη για ανθρωποκτονία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:45 15/02/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load