Βαγγέλης Γιακουμάκης: Συγκλονιστική κατάθεση της αδερφής του – Οι σκηνές που την έχουν στοιχειώσει

18:04 - 14/06/2021

Σε έντονα φορτισμένο κλίμα συνεχίστηκε η εκδίκαση των οκτώ εφέσεων στην πολύκροτη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Στο βήμα της αίθουσας του δικαστικού μεγάρου Ιωαννίνων ανέβηκε η αδερφή του αδικοχαμένου σπουδαστή της γαλακτοκομικής σχολής της πόλης. Αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της η αδερφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη περιέγραψε πώς νιώθει μετά την τραγική απώλεια του νεαρού ... Περισσότερα To άρθρο Βαγγέλης Γιακουμάκης: Συγκλονιστική κατάθεση της αδερφής του – Οι σκηνές που την έχουν στοιχειώσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκη Γιακουμάκη: Συγκλονιστική κατάθεση της αδερφής του – Οι σκηνές που την έχουν στοιχειώσει

Αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της η αδερφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη περιέγραψε πώς νιώθει μετά την τραγική απώλεια.

Διαβάστε το στο in.gr

Δίκη Γιακουμάκη: Συγκλονιστική κατάθεση της αδερφής του

Αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της η αδερφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη περιέγραψε πώς νιώθει μετά την τραγική απώλεια.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Δίκη Γιακουμάκη: Συγκλονιστική κατάθεση της αδερφής του – Οι σκηνές που την έχουν στοιχειώσει

Διαβάστε το στο tovima

Υπόθεση Γιακουμάκη: Συγκλόνισε το εφετείο η κατάθεση της αδελφής του – «Εκανα τρεις μήνες να κοιμηθώ…»

Συνεχίζεται η εκδίκαση των οκτώ εφέσεων για την πολύκροτη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Στη χθεσινή ακροαματική διαδικασία ξεχώρισε η κατάθεση της αδελφής του αδικοχαμένου φοιτητή Μέσα σε έντονα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα κι αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η κοπέλα ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή όλο αυτό μου είναι πολύ δύσκολο, γιατί έχασα τον αδερφό μου […] The post Υπόθεση Γιακουμάκη: Συγκλόνισε το εφετείο η κατάθεση της αδελφής του – «Εκανα τρεις μήνες να κοιμηθώ…» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Γιακουμάκης: Συγκλονίζει η κατάθεση της αδερφής του – «Έκανα να κοιμηθώ τρεις μήνες»!

Σε έντονα φορτισμένο κλίμα συνεχίστηκε η εκδίκαση των οκτώ εφέσεων στην πολύκροτη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Στο βήμα της αίθουσας του δικαστικού μεγάρου Ιωαννίνων ανέβηκε η αδερφή του αδικοχαμένου σπουδαστή της γαλακτοκομικής σχολής της πόλης. Αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της η αδερφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη περιέγραψε πώς νιώθει μετά την τραγική απώλεια του νεαρού […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Διαβάστε το στο to10.gr

Υπόθεση Γιακουμάκη: Συγκλόνισε το εφετείο η κατάθεση της αδελφής του – «Εκανα τρεις μήνες να κοιμηθώ…»

Συνεχίζεται η εκδίκαση των οκτώ εφέσεων για την πολύκροτη υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Στη χθεσινή ακροαματική διαδικασία ξεχώρισε η κατάθεση της αδελφής του αδικοχαμένου φοιτητή Μέσα σε έντονα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα κι αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η κοπέλα ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή όλο αυτό μου είναι πολύ δύσκολο, γιατί έχασα τον αδερφό μου […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ρούλα Κορομηλά: Αινιγματική ανάρτηση γεμάτη αιχμές – «Ματαιοδοξία και συναφή μόνο εμπόδια προκαλούν»

«Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά θα παντρευτούν το 2025» σύμφωνα με ρεπορτάζ του Super Κατερίνα

Πως αντιδρούν Gucci, Dior, Chanel, Hermes και Luis Vuitton στην κρίση στον κλάδο ειδών πολυτελείας

Μιλγουόκι Μπακς: Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Κρις Μίντλετον

Άκης Παυλόπουλος: Μαύρη γάτα «μπούκαρε» στο πλατό του ΣΚΑΪ την ώρα της πρωινής εκπομπής

Κέβιν Ντε Μπρούινε: «Μπορεί να είναι η τελευταία μου σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι»