Ναταλία Γερμανού: «Όταν ακούω κάτι τέτοιο, στο μυαλό μου είναι πάντα ο Βαγγέλης Γιακουμάκης»

17:44 - 23/04/2023

Για το αδιανόητο περιστατικό κακοποίησης του 15χρονου μαθητή σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο της Αθήνας μιλούσαν σήμερα στην εκπομπή «Καλύτερα δε […] The post Ναταλία Γερμανού: «Όταν ακούω κάτι τέτοιο, στο μυαλό μου είναι πάντα ο Βαγγέλης Γιακουμάκης» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναταλία Γερμανού: «Όταν ακούω κάτι τέτοιο, στο μυαλό μου είναι πάντα ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και είδατε πού κατέληξε»

Με αφορμή το αδιανόητο περιστατικό κακοποίησης του 15χρονου μαθητή σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο της Αθήνας η To άρθρο Ναταλία Γερμανού: «Όταν ακούω κάτι τέτοιο, στο μυαλό μου είναι πάντα ο Βαγγέλης Γιακουμάκης και είδατε πού κατέληξε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ναταλία Γερμανού: «Όταν ακούω κάτι τέτοιο, στο μυαλό μου είναι πάντα ο Βαγγέλης Γιακουμάκης»

«Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Δάκρυσε η Ραλλία Χρηστίδου αποχωρώντας από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο, προσωπικά με προσβάλλει»

Η Σία Κοσιώνη για την εμπειρία στην Αμερική: «Κούραση, ένταση, νεύρα, ξενύχτι»

The Voice: «Είχα υποστεί μπούλινγκ στο σχολείο, έκανα κοπάνα γιατί δεν άντεχα άλλο να βιώνω αυτό το πράγμα»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Με ενοχλεί που έκοψαν την ατάκα μου από το Κωνσταντίνου και Ελένης»

Survivor – Ο Γιώργος Λιανός έριξε την «βόμβα» και έμειναν όλοι άφωνοι: «Θα είναι το τελευταίο πιάτο που θα φάτε»

Συγκλονιστικός Φώτης Σεργουλόπουλος – Λύγισε τους πάντες με την ερμηνεία του στην νοηματική γλώσσα