#Έφη Πίκουλα

Πλήθος κόσμου τίμησε τη μνήμη της Αλίκης Βουγιουκλάκη – Ποιοι βρέθηκαν στο μνημόσυνο για τα 28 χρόνια από το θάνατό της

Newsbeast.gr
Το Σάββατο 20/7 συμπληρώθηκαν 28 χρόνια από το θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή έπειτα από σύντομη και σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η αείμνηστη ηθοποιός άφησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο ελληνικό θέατρο και σινεμά, αφού σημάδεψε ανεξίτηλα μία ολόκληρη καλλιτεχνική εποχή. Το πρωί της Κυριακής 21/7 πλήθος κόσμου που αγάπησε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στο Α’ νεκροταφείο για να τιμήσουν τη μνήμη της. Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν οι Αντώνης Πρέκας, Σπύρος Μπιμπίλας, Έφη Πίκουλα, Τάκης Ζαχαράτος, Άριελ Κωνσταντινίδη και φυσικά ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού, Γιάννης Παπαμιχαήλ. Δείτε φωτογραφίες
21:21 22/07/2024

Αγνώριστη η Έφη Πίκουλα: Πώς είναι σήμερα η γνωστή ηθοποιός [video]

fimes.gr
Πώς είναι σήμερα η γνωστή ηθοποιός των 90ς και πρωταγωνίστρια της Λάμψης, Έφη Πίκουλα; Η Έφη Πίκουλα έδωσε μετά από καιρό συνέντευξη και μάλιστα τηλεοπτική μιλώντας για τη ζωή της σήμερα, την καριέρα της αλλά και την κουνιάδα της, Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Θυμάμαι πολύ όμορφα πράγματα από το Νίκο Φώσκολο και τον Μίνωα Κυριακού. Ξεκινώντας στη […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Αγνώριστη η Έφη Πίκουλα: Πώς είναι σήμερα η γνωστή ηθοποιός [video].
15:04 21/04/2023

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η Έφη Πίκουλα μιλά για αήθη και χυδαία συμπεριφορά του Λιάνη

in.gr
Ο Γιώργος Λιάνης βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα μετά την αναφορά του στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και οι αντιδράσεις πολλές από τον καλλιτεχνικό κόσμο.
10:20 03/04/2023

Έφη Πίκουλα κατά Λιάνη: «Αν ζούσε η Αλίκη θα τα έλεγε αυτά; Αήθης και χυδαία η συμπεριφορά του»

zappit.gr
Στον αέρα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βγήκε σήμερα η Έφη Πίκουλα, η οποία απάντησε και σε όσα είπε ο Γιώργος […] The post Έφη Πίκουλα κατά Λιάνη: «Αν ζούσε η Αλίκη θα τα έλεγε αυτά; Αήθης και χυδαία η συμπεριφορά του» appeared first on Zappit.
10:10 03/04/2023

Η Έφη Πίκουλα ξεσπά κατά του Λιάνη – «Είναι ντροπή να εκμεταλλεύονται το όνομα της Αλίκης»

irafina.gr
Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάνη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη έχουν προκαλέσει αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος περιέγραψε ένα περιστατικό με την ηθοποιό, κατά το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, τον φλέρταρε πολύ… έντονα. Υπενθυμίζεται πως μιλώντας στην εκπομπή «Τετ α τετ» ο Γιώργος Λιάνης αναφέρθηκε στην ερωτική σχέση, που είχε με τη Βουγιουκλάκη, λέγοντας: «Η Αλίκη […]
16:32 02/04/2023

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν έκανε καλά ο Λιάνης ύστερα από τόσα χρόνια να αποκαλύψει αυτό το πράγμα, είναι ντροπή»

govastileto.gr
Ο Γιώργος Λιάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος και μίλησε για τη σύντομη ερωτική σχέση που είχε με την αείμνηστη ηθοποιό, Αλίκη Βουγιουκλάκη. Το γεγονός σχολίασαν άνθρωποι που ήταν κοντά στη μεγάλη πρωταγωνίστρια κι εξέφρασαν τη μεγάλη δυσαρέσκειά τους στα λεγόμενα του δημοσιογράφου. Η Έφη Πίκουλα είπε: «Είναι ντροπή να […]
14:06 02/04/2023

Έφη Πίκουλα κατά Γιώργου Λιάνη: «Είναι ντροπή του, τι θέλει να δείξει; Τον ανδρισμό του; Ότι είναι ωραίος εραστής;»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η Έφη Πίκουλα, η οποία ξέσπασε κατά του Γιώργου Λιάνη για όλα όσα είπε […] The post Έφη Πίκουλα κατά Γιώργου Λιάνη: «Είναι ντροπή του, τι θέλει να δείξει; Τον ανδρισμό του; Ότι είναι ωραίος εραστής;» appeared first on Zappit.
11:22 02/04/2023

Έφη Πίκουλα: «Τον άνδρα μου, Τάκη Βουγιουκλάκη, τον έχασα μέσα στα χέρια μου»

irafina.gr
Η Έφη Πίκουλα ανοίγει το σπίτι της στην «Ελένη» και μίλησε στον Κωνσταντίνο Αρκά για την ζωή της. Η Έφη Πίκουλα άνοιξε το σπίτι της στην Ελένη και μίλησε για το πώς είναι σήμερα και τη μοναξιά, αλλά αναφέρεται και στην «δική της» Αλίκη. Για το σπίτι της που μένει 30 χρόνια και έφτιαξε με […]
18:32 08/10/2022

Έφη Πίκουλα: Η εξομολόγηση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον θάνατο του Τάκη Βουγιουκλάκη

tlife.gr
Η Έφη Πίκουλα άνοιξε το σπίτι της, στο οποίο έμενε 30 χρόνια με τον σύζυγό της, To άρθρο Έφη Πίκουλα: Η εξομολόγηση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον θάνατο του Τάκη Βουγιουκλάκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:36 07/10/2022

Έφη Πίκουλα: Τον άνδρα μου, Τάκη Βουγιουκλάκη, τον έχασα μέσα στα χέρια μου

Newsit
Η Έφη Πίκουλα άνοιξε το σπίτι της στην Ελένη και μίλησε για το πώς είναι σήμερα και τη μοναξιά, αλλά αναφέρεται και στην «δική της» Αλίκη. Για το σπίτι της που μένει 30 χρόνια και έφτιαξε με τον άντρα της σχολίασε: « Είναι ένας χώρος που έφτιαξα με τον άντρα μου, τον Τάκη Βουγιουκλάκη και ... Περισσότερα To άρθρο Έφη Πίκουλα: Τον άνδρα μου, Τάκη Βουγιουκλάκη, τον έχασα μέσα στα χέρια μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:36 07/10/2022

Η Έφη Πίκουλα για τις τελευταίες στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο νοσοκομείο

zappit.gr
Στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε συνέντευξη η Έφη Πίκουλα. Η ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του συζύγου […] The post Η Έφη Πίκουλα για τις τελευταίες στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο νοσοκομείο appeared first on Zappit.
14:42 07/10/2022

Έφη Πίκουλα: «Αν έπεφτα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, θα αντιδρούσα άμεσα και όχι μετά από χρόνια»

tlife.gr
Την Έφη Πίκουλα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Super Kατερίνα” και η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου. Η To άρθρο Έφη Πίκουλα: «Αν έπεφτα θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, θα αντιδρούσα άμεσα και όχι μετά από χρόνια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:34 13/09/2022

Έφη Πίκουλα: Ήταν πολύ ξαφνική η αρρώστια του Τάκη Βουγιουκλάκη

Newsit
“Ήταν θέληση δική μου να είμαι κοντά του σε όλη την αρρώστια” ανέφερε η Έφη Πίκουλα. Για την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου της, Τάκη Βουγιουκλάκη μίλησε η Έφη Πίκουλα στην Super Κατερίνα. Παράλληλα, η ηθοποιός απάντησε και σε σχέση με προηγούμενες δηλώσεις της για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου. «Είχα την τύχη ... Περισσότερα To άρθρο Έφη Πίκουλα: Ήταν πολύ ξαφνική η αρρώστια του Τάκη Βουγιουκλάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:34 13/09/2022

Έφη Πίκουλα: «Δεν άφησα δευτερόλεπτο τον Τάκη Βουγιουκλάκη σε όλη την αρρώστια»

zappit.gr
Η Έφη Πίκουλα έδωσε συνέντευξη στην Super Κατερίνα και μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του συζύγου της, Τάκη Βουγιουκλάκη […] The post Έφη Πίκουλα: «Δεν άφησα δευτερόλεπτο τον Τάκη Βουγιουκλάκη σε όλη την αρρώστια» appeared first on Zappit.
16:06 13/09/2022

Έφη Πίκουλα: Έτσι είναι σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός που έπαιζε στη Λάμψη

sportime.gr
σι είναι σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός που έπαιζε στη Λάμψη, Έφη Πίκουλα! Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
15:24 13/09/2022

Έφη Πίκουλα: “Μα, βράδυ πας στο σπίτι του σκηνοθέτη, φταίει αυτός ή εσύ;”

tomati.gr
Μία αποκαλυτπική και συνάμα καυστική συνέντευξη έδωσε η ηθοποιός Έφη Πίκουλα στην εκπομπή της Κατερίνας [...] The post Έφη Πίκουλα: “Μα, βράδυ πας στο σπίτι του σκηνοθέτη, φταίει αυτός ή εσύ;” appeared first on Το Μάτι.
19:06 09/06/2022

Έφη Πίκουλα για κίνημα #metoo: «Με όλο αυτό που γίνεται έχει χαθεί το φλερτ… Μα, βράδυ πας στο σπίτι του σκηνοθέτη;»

thecaller.gr
Η ηθοποιός Έφη Πίκουλα μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Μένια Κούκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo.Η ηθοποιός Έφη Πίκουλα μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Μένια Κούκου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo.Αν και υπερασπίστηκε το ΣΕΗ και τον Σπύρο Μπιμπίλα, λέγοντας πως «ακουγόντουσαν πάρα πολύ αυτά αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος. Λυπάμαι για αυτό. Αυτές είναι ακραίες περιπτώσεις, εγκληματικές συμπεριφορές» προκάλεσε αίσθηση όταν υποστήριξε ότι: […]
15:16 08/06/2022

Έφη Πίκουλα: «Δε μπορώ να ακούω ότι κάποια πήγε βράδυ στο σπίτι σκηνοθέτη, φταίει αυτός ή εσύ;»

tlife.gr
Η Έφη Πίκουλα έδωσε συνέντευξη στην Super Κατερίνα και στη Μένια Κούκου, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε To άρθρο Έφη Πίκουλα: «Δε μπορώ να ακούω ότι κάποια πήγε βράδυ στο σπίτι σκηνοθέτη, φταίει αυτός ή εσύ;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:26 08/06/2022

Έφη Πίκουλα: Με τους πρωταγωνιστές της Λάμψης δεν έχω κρατήσει σχέσεις

Newsit
Η Έφη Πίκουλα σε μια σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση. Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα παραχώρησε συνέντευξη, έπειτα από χρόνια απουσία, η γνωστή ηθοποιός στην οποία και μίλησε τόσο για τις μεγάλες απολαβές από το σίριαλ «Λάμψη» όσο στην σχέση με τον Τάκη Βουγιουκλάκη. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Έφη Πίκουλα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχει νόημα ... Περισσότερα To άρθρο Έφη Πίκουλα: Με τους πρωταγωνιστές της Λάμψης δεν έχω κρατήσει σχέσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:12 02/12/2021

Έφη Πίκουλα: Ο Τάκης Βουγιουκλάκης, τα χρήματα από τη Λάμψη και το άγνωστο περιστατικό με την Αλίκη

tlife.gr
Η Έφη Πίκουλα τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και βρίσκεται στο To άρθρο Έφη Πίκουλα: Ο Τάκης Βουγιουκλάκης, τα χρήματα από τη Λάμψη και το άγνωστο περιστατικό με την Αλίκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:20 02/12/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load