Σάντουιτς καπρέζε
Newsbeast.gr
Υλικά 1 μπαγκέτα, κομμένη στη μέση κατά μήκος 1 σκελίδα σκόρδο, ξεφλουδισμένη και κομμένη στη μέση 2 μεγάλες ντομάτες, κομμένες σε φέτες 120 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα, σε φέτες 15- 20 φύλλα φρέσκου βασιλικού Αλάτι και μαύρο πιπέρι κατά βούληση 1 κ. σ. ελαιόλαδο 1 κ. σ. βαλσάμικο ξύδι Εκτέλεση Προθερμάνετε το γκριλ και ψήστε τη μπαγκέτα με τις κομμένες πλευρές προς τα πάνω, σε απόσταση, για περίπου 2 λεπτά, μέχρι το εσωτερικό της να είναι ελαφρώς τραγανό. Τρίψτε κάθε μισό με μισή σκελίδα σκόρδο -το τραγανό ψωμί θα απελευθερώσει τα αιθέρια έλαια του σκόρδου, δίνοντάς σας στιγμιαίο σκορδόψωμο. Στρώστε το κάτω μισό της μπαγκέτας, εναλλάσσοντας με φέτες ντομάτας, μοτσαρέλα και φύλλα βασιλικού. Αλα
11:38 26/04/2023