Χοιρινές μπριζόλες με σόγια και μέλι
10:08 - 24/05/2023
Υλικά 4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλα 1/2 φλ. τσαγιού μέλι 1/4 φλ. τσαγιού σάλτσα σόγιας 1 πρέζα θρυμματισμένο κόκκινο πιπέρι 1 πρέζα φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, ή ανάλογα με τη γεύση 2 κ. γλ. λάδι, ή όσο χρειάζεται Αλάτι κατά βούληση 1 μεγάλο γλυκό κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες Εκτέλεση Προθερμάνετε μια σχάρα σε υψηλή θερμοκρασία και λαδώστε την ελαφρά. Ανακατέψτε το μέλι, τη σάλτσα σόγιας, τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού και το μαύρο πιπέρι σε ένα μπολ. Ρίξτε περίπου 2 κουταλιές της σούπας από το μείγμα μελιού-σόγιας σε ένα μικρό μπολ και φυλάξτε το για αργότερα. Αλείψτε τις μπριζόλες με λάδι και από τις δύο πλευρές και πασπαλίστε με αλάτι και μαύρο πιπέρι. Ψήστε τις μπριζόλες στη σχάρα,
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr