Ριγκατόνι με σύγκλινο Μάνης και ελαφριά σάλτσα μουστάρδας
13:52 - 27/05/2023
Ριγκατόνι αλά ελληνικά! Με σύγκλινο Μάνης ή παστό όπως το λέμε τοπικά, μια ελαφριά σάλτσα πικάντικης μουστάρδας και τριμμένη γραβιέρα... απλά ακαταμάχητο! Υλικά500 γραμμάρια ριγκατόνι300 γραμμάρια σύγκλινο Μάνης3 κουταλιές ελαιόλαδο30 τοματίνια4 φρέσκα κρεμμυδάκια3 κουταλιές πικάντικη μουστάρδα squeeze Kalamata Papadimitriou120 ml λευκό κρασί250 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένηΑλάτιΦρεσκοτριμμένο πιπέρι ΕκτέλεσηΣε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τα ριγκατόνι για 6 λεπτά.Όταν είναι έτοιμα τα σουρώνετε και τα κρυώνετε με άφθονο τρεχούμενο νερό.Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε το σύγκλινο Μάνης σε μικρές μπουκιές, τα τοματίνια στα 4 και ψιλοκόβετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftheriaonline.gr