Αλμυρή βάφλα με αυγό και μπέικον

22:10 - 16/04/2023

Υλικά 4 φέτες μπέικον 4 αυγά 4 κατεψυγμένες βάφλες ολικής άλεσης 2 κ. σ. σιρόπι σφενδάμου 4 κ. σ. τριμμένο τυρί τσένταρ Αλάτι και μαύρο πιπέρι για γεύση Μαϊντανό (προαιρετικά) Εκτέλεση Ζεστάνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Απλώστε λίγο ελαιόλαδο και ψήστε το μπέικον για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει καλά. Αφαιρέστε και αφήστε στην άκρη. Επικαλύψτε το ίδιο τηγάνι με λίγο ακόμα ελαιόλαδο και μαγειρέψτε τα αυγά (2 τη φορά) μέχρι να σταθεροποιηθεί το ασπράδι, αλλά να είναι ακόμα ρευστοί οι κρόκοι. Εντωμεταξύ, φρυγανίστε τις βάφλες. Τοποθετήστε σε κάθε ψημένη βάφλα μια φέτα μπέικον, λίγο σιρόπι σφενδάμου, λίγο τσένταρ και τα ζεστά τηγανητά αυγά. Αλατοπιπερώστε και

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Εντοπίστηκε νεκρή στη Σαλαμίνα η 61χρονη επιβάτιδα πλοίου της γραμμής – Αναγνωρίστηκε από τους οικείους της

«Ο Καναδάς δεν θα αποτελέσει ποτέ τμήμα των ΗΠΑ» λέει ο νέος πρωθυπουργός της χώρας

Τρόμος για ιερέα – Πήρε φωτιά το αυτοκίνητο του ενώ οδηγούσε στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας

Εργάτης γης βρέθηκε τραυματισμένος στο λαιμό από μαχαίρι – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Ηγετικό στέλεχος του ISIS σκοτώθηκε από ιρακινές δυνάμεις

Νέο παραλήρημα Ψαριανού για Καρυστιανού: «Οι έμποροι των Τεμπών, για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Ελλάς»