Η ιστορία και η αυθεντική συνταγή για καρμπονάρα
00:58 - 29/01/2024
Ίσως δεν υπάρχει πιο αγαπημένο ιταλικό πιάτο από την καρμπονάρα: ζεστά ζυμαρικά ανακατεμένα με μια κρεμώδη σάλτσα από ωμά χτυπημένα αυγά, που τονίζεται με τραγανά κομμάτια γκουαντσιάλε και τελειώνει με ένα ντους από τριμμένο παλαιωμένο τυρί Pecorino Romano και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Αν και παρασκευάζεται επίσης με φετουτσίνι, λιγκουίνι ή μπουκατίνι, τα σπαγγέτι παραμένουν το […]
The post Η ιστορία και η αυθεντική συνταγή για καρμπονάρα appeared first on Koolnews.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο koolnews.gr