Ινδικό κοτόπουλο Tikka Masala
12:24 - 26/12/2022
Υλικά 1 συσκευασία ψιλοκομμένες ντομάτες 4 κ. σ. γιαούρτι 2 σκελίδες σκόρδο, χοντροκομμένες 1 κομμάτι τζίντζερ, χοντροκομμένο 2 κ. σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 κ. σ. πάστα κάρυ μασάλα 4 στήθη κοτόπουλου χωρίς πέτσα και κόκαλα, κομμένα σε κομμάτια Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι κατά βούληση 1/4 φλ. τσαγιού νερό 1 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο Εκτέλεση Τοποθετήστε τις ντομάτες, το γιαούρτι, το σκόρδο και το τζίντζερ σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε μέχρι να γίνουν λείες. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κρεμμύδι και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσει, 3 έως 4 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς. Ανακατέψτε την πάστα
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr