Σπιτικές ψαροκροκέτες με κρούστα παρμεζάνας

11:44 - 07/10/2022

Υλικά 4 φιλέτα γλώσσας, κομμένα σε λωρίδες 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αυγά 1/2  φλ. τσαγιού ψίχουλα ψωμιού panko 1/4  φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα 1/2  κ. γλ. αποξηραμένο βασιλικό 1/2  κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη Αλάτι και αλεσμένο μαύρο πιπέρι Ελαιόλαδο Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 230 βαθμούς. Ανακατέψτε το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα ρηχό μπολ. Χτυπήστε τα αυγά σε ένα ξεχωριστό μπολ μέχρι να αφρατέψουν, περίπου 30 δευτερόλεπτα. Σε ένα τρίτο ρηχό μπολ ανακατέψτε τα ψίχουλα από το ψωμί panko, την παρμεζάνα, το βασιλικό και τη ρίγανη. Περάστε τα ψάρια από το μείγμα αλευριού μέχρι να καλυφθούν ομοιόμορφα, τινάζοντας το περιττό αλεύρ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο Τραμπ απειλεί με διακοπή βοήθειας σε Αίγυπτο και Ιορδανία αν δεν δεχθούν Παλαιστίνιους από την Γάζα

Αεροπορικό δυστύχημα στην Αριζόνα: Ένας νεκρός μετά την πτώση αεροπλάνου σε αεροδρόμιο

ΗΠΑ: Ο Τραμπ υπογράφει τα εκτελεστικά διατάγματα για την επιβολή δασμών στον χάλυβα και το αλουμίνιο

Νέος ισχυρός σεισμός 5 Ρίχτερ ανάμεσα σε Σαντορίνη και Αμοργό λίγο μετά τα μεσάνυχτα

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 11/2/2024

Νατάσσα Μποφίλιου για Νίκο Ρωμανό: «Τον σέρνουν σε πλεκτάνη για τα συμφέροντά τους»