Σπιτικές ψαροκροκέτες με κρούστα παρμεζάνας
11:44 - 07/10/2022
Υλικά 4 φιλέτα γλώσσας, κομμένα σε λωρίδες 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αυγά 1/2 φλ. τσαγιού ψίχουλα ψωμιού panko 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα 1/2 κ. γλ. αποξηραμένο βασιλικό 1/2 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη Αλάτι και αλεσμένο μαύρο πιπέρι Ελαιόλαδο Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 230 βαθμούς. Ανακατέψτε το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα ρηχό μπολ. Χτυπήστε τα αυγά σε ένα ξεχωριστό μπολ μέχρι να αφρατέψουν, περίπου 30 δευτερόλεπτα. Σε ένα τρίτο ρηχό μπολ ανακατέψτε τα ψίχουλα από το ψωμί panko, την παρμεζάνα, το βασιλικό και τη ρίγανη. Περάστε τα ψάρια από το μείγμα αλευριού μέχρι να καλυφθούν ομοιόμορφα, τινάζοντας το περιττό αλεύρ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr