Kεφίρ: Το ξινό προβιοτικό που είναι πλούσιο σε βιταμίνες και κάνει καλό στο ανοσοποιητικό
13:34 - 01/08/2022
Διάσημο πλέον εδώ και αιώνες, από το Θιβέτ μέχρι τον Καύκασο, το κεφίρ μοιάζει με το γιαούρτι, όμως η σύνθεσή τους διαφέρει σημαντικά. Το γιαούρτι παρασκευάζεται με βακτήρια, αλλά το κεφίρ περιέχει και μαγιά και γι΄αυτό θεωρείται ακόμα πιο ευεργετικό για την υγεία μας. Η υψηλή διατροφική του αξία το έκανε το καλύτερο συνοδευτικό με […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr