Baby πατάτες «σαν τηγανιτές»
Newsbeast.gr
Το πλεονέκτημα της πατάτας σε σχέση με τα υπόλοιπα λαχανικά είναι ότι συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των αμυλωδών τροφίμων με αυτά των λαχανικών. Η θρεπτική αξία της είναι σημαντική, αλλά επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο παρασκευής της, καθώς και από τις συνθήκες και τη διάρκεια συντήρησής της. Η πατάτα αποτελείται από 80% νερό, 18% άμυλο, 1-2% πρωτεΐνες και 1% βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Η συγκεκριμένη συνταγή μπορεί να λειτουργήσει ως το τέλειο συνοδευτικό και είναι πολύ πρακτική για τους νηστεύοντες ή τους vegan φίλους. Υλικά (4 μερίδες) Εκτέλεση Διατροφική αξία ανά 100 γρ. * Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI
08:02 04/03/2025