Νάταλι Θάνου: Είχα πάρει 10.000 ευρώ για εξώφυλλο, πέρασα μια δεκαετία με πολύ καλά χρήματα στο μόντελινγκ

10:46 - 17/11/2021

Για τη ζωή της, την οικογένειά της αλλά και την πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η τραγουδίστρια και μοντέλο Νάταλι Θάνου διαψεύδοντας τις φήμες χωρισμού με τον σύζυγό της. Μιλώντας στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» η Νάταλι Θάνου επεσήμανε: «Πέρασα μια δεκαετία με πολύ καλά χρήματα στο μόντελινγκ. Είχα πάρει 10.000 ευρώ για ένα εξώφυλλο» ενώ αναφερόμενη στο πώς διατηρεί τη σιλουέτα της, είπε ότι «Δεν κάνω δίαιτες. Μια φορά το χρόνο κάνω το εξής: Για 7 ημέρες πίνω λεμονάδα με σιρόπι σφενδάμου και πιπέρι για detox». «Σταμάτησα το τραγούδι γιατί γέννησα το γιο μου. Δεν γινόταν να τραγουδάω βράδυ και το πρωί να έχω μωρό. Δε μου λείπει κάτι από το τρ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έβαλε τέλος στην κόντρα της με τον Γιώργο Θεοφάνους – Όσα είπε για τον μουσικοσυνθέτη

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η αλήθεια για τις φήμες που θέλουν την Καραβάτου να είναι σε σχέση τον Φερεντίνο

Τσουχτερό το κρύο στη βόρεια Ελλάδα – Πού έδειξαν τα θερμόμετρα κοντά στους -5 βαθμούς Κελσίου

Αυτά είναι τα 5 γυναικεία αρώματα που δοξάζονται αυτή τη στιγμή στο TikTok

Κλάματα από τη Γεωργία του Survivor – «Απλά να ξέρω γιατί να νιώθω εγώ μ…»

Κάποιες από αυτές τις άτυχες στιγμές έπρεπε να τις περιμένουν