Η Νατάσα Θεοδωρίδου έβαλε τέλος στην κόντρα της με τον Γιώργο Θεοφάνους – Όσα είπε για τον μουσικοσυνθέτη

09:47 - 19/11/2024

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τη σχέση της με τον Γιώργο Θεοφάνους. «Για να μην κουράζεστε και εσείς, θα σας πω ότι τον Γιώργο τον αγαπώ επειδή μου έχει δώσει τεράστιες επιτυχίες, όπου θέλω να πιστεύω ότι τις έχω τραγουδήσει καλά και ο κόσμος τις έχει αγκαλιάσει. Το λέω πολύ έντιμα ότι πάνω από αυτό δεν μπαίνει τίποτα. Καμία στεναχώρια, καμία πικρία, μόνο αγάπη για τα τραγούδια και για τους ανθρώπους που μας δίνουν τα τραγούδια και για εμάς που τα τραγουδάμε και τα μαθαίνει ο κόσμος» σχολίασε η τραγουδίστρια. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην μιλάμε με τον Γιώργο Θεοφάνους».

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Γιώργος Τσαγκαράκης: «Η Μάρθα Κουτουμάνου μου παρέδωσε τα κοσμήματα της μητέρας της, έκτοτε δεν μίλησα ξανά μαζί της»

«Έχουν παγώσει οι διαδικασίες του διαζυγίου του Νίκου Κουρή με την Έλενα Τοπαλίδου» – Τι συμβαίνει στο πρώην ζευγάρι

Μεταγραφική υπέρβαση ο Ολυμπιακός και Μπιέλ – Φεύγουν τρεις Έλληνες

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η αλήθεια για τις φήμες που θέλουν την Καραβάτου να είναι σε σχέση τον Φερεντίνο

Τσουχτερό το κρύο στη βόρεια Ελλάδα – Πού έδειξαν τα θερμόμετρα κοντά στους -5 βαθμούς Κελσίου

Αυτά είναι τα 5 γυναικεία αρώματα που δοξάζονται αυτή τη στιγμή στο TikTok