Κλάματα από τη Γεωργία του Survivor – «Απλά να ξέρω γιατί να νιώθω εγώ μ…»

07:57 - 19/11/2024

Η Γεωργία νιώθει απομονωμένη και πιστεύει ότι η αγωνιστική της απόδοση την καθιστά πιθανή υποψήφια προς αποχώρηση, όπως φάνηκε στο τελευταίο επεισόδιο του «Survivor». Παράλληλα, θεωρεί ότι οι συμπαίκτες της έχουν βάλει στόχο να την απομακρύνουν από το παιχνίδι. «Εγώ χθες προσπαθούσα να σε βοηθήσω που είσαι τραυματίας, και τώρα ακούω ότι προσπαθώ να χωρίσω την ομάδα», ανέφερε η Γεωργία στην προσωπική της συνέντευξη, απευθυνόμενη στη Μαίρη, και συμπλήρωσε: «Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται. Απλά θέλω να μου πεις γιατί είμαι μ…. Αν τα έχετε κανονίσει, πείτε το μου. Απλά να ξέρω γιατί να νιώθω εγώ μ…, προσπαθώντας να βοηθήσω εσένα».

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έβαλε τέλος στην κόντρα της με τον Γιώργο Θεοφάνους – Όσα είπε για τον μουσικοσυνθέτη

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αυτή είναι η αλήθεια για τις φήμες που θέλουν την Καραβάτου να είναι σε σχέση τον Φερεντίνο

Τσουχτερό το κρύο στη βόρεια Ελλάδα – Πού έδειξαν τα θερμόμετρα κοντά στους -5 βαθμούς Κελσίου

Αυτά είναι τα 5 γυναικεία αρώματα που δοξάζονται αυτή τη στιγμή στο TikTok

Κάποιες από αυτές τις άτυχες στιγμές έπρεπε να τις περιμένουν

Τι περίεργο συμβαίνει σε 12 ανεπτυγμένους πολιτισμούς που συνδέεται με τους σεισμούς