7 τρόφιμα που δεν πρέπει να ξαναζεσταίνουμε στον φούρνο μικροκυμάτων
thestival.gr
Το πλαστικό, το μέταλλο και το αλουμινόχαρτο είναι υλικά που μπορούν να γίνουν αρκετά επικίνδυνα εφόσον χρησιμοποιηθούν στα μικροκύματα.
Εκτός όμως από αυτά, υπάρχουν και συγκεκριμένες τροφές, που μπορεί να γίνουν εντελώς τοξικές όταν ζεσταίνονται ξανά στον φούρνο μικροκυμάτων.
Οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται δεν μαγειρεύουν τα τρόφιμα, τα θερμαίνουν, γεγονός που βοηθά στην επιβίωση των βακτηρίων που αυτά περιέχουν, ενώ ενισχύει και την παραγωγή καρκινογόνων ουσιών.
Δείτε 7 τρόφιμα που, σύμφωνα με το onmed.gr, δεν πρέπει να βάζετε στον φούρνο μικροκυμάτων.
Βραστά αυγά: H υγρασία που αναπτύσσεται στο εσωτερικό του αυγού, όταν αυτό τοποθετηθεί στα μικροκύματα με το τσόφλι, ή χωρίς, δημι
01:21 22/10/2019