#Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Δεν θα άλλαζα τίποτα στη ζωή μου, πλήρωσα το τίμημα

Newsit
“Χαίρομαι που έχω ζήσει μια ζωή κάνοντας αυτό που μου άρεσε” τονίζει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Με αφορμή την περιοδεία της παράστασης “Μπαμπάδες με ρούμι”, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έδωσε συνέντευξη στη Real Life και στη Νίκη Κώτσου και μίλησε για τον τόπο καταγωγής του και για τον λόγο που δεν θα ήθελε να αλλάξει τίποτα στη ... Περισσότερα To άρθρο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Δεν θα άλλαζα τίποτα στη ζωή μου, πλήρωσα το τίμημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:37 09/08/2024

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Πάντα έτσι ήταν η ζωή, μια μάχη του καλού και του κακού

Newsit
“Διανύουμε μια περίοδο που υπάρχει μια μεγάλη κρίση στις σχέσεις και στις αξίες” εξηγεί ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Στο φαινόμενο του βεντετισμού αλλά και στο “δώρο” της αναγνωρισιμότητας εστίασε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ο οποίος και παραχώρησε αυτή την εβδομάδα συνέντευξη στη Real life και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου. Μου δίνετε την αφορμή να ... Περισσότερα To άρθρο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Πάντα έτσι ήταν η ζωή, μια μάχη του καλού και του κακού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:10 08/08/2024

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η Δανάη και η Βίκυ είναι η οικογένεια μου, είναι οι άνθρωποι μου

Newsit
“Όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν έτσι, η ζωή γίνεται πιο ωραία” δήλωσε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Στην ιδιαίτερα αγαπησιάρικη σχέση που έχει με τη Βίκυ Σταυροπούλου και την κόρη της, Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σε συνέντευξή του στη Real Life και στη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου. Τι σημαίνει για εσάς η Δανάη ... Περισσότερα To άρθρο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η Δανάη και η Βίκυ είναι η οικογένεια μου, είναι οι άνθρωποι μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:55 07/08/2024

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Τοv θάνατο δεν τον αντιλαμβάνεται κανείς, μπορώ να σας διαβεβαιώσω γι’ αυτό

Newsit
«Έχω ένα μεγάλο κέρδος ύστερα από αυτό», λέει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Για την πολύ σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του μίλησε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Real και τη Νίκη Κώτσου. Νομίζω ότι, με την περιπέτεια υγείας που είχατε τον Μάρτιο, το ζήσατε πολύ έντονα αυτό. Φυσικά! Το έζησα ... Περισσότερα To άρθρο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Τοv θάνατο δεν τον αντιλαμβάνεται κανείς, μπορώ να σας διαβεβαιώσω γι’ αυτό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:55 04/08/2024

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Τα γενέθλιά μου φέτος έχουν ειδικό φως… Πολλά άλλαξαν από εκείνο το βράδυ»

zappit.gr
Μία κατάθεση ψυχής έκανε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για τα γενέθλιά του φέτος, τα οποία έχουν μία διαφορετική σημασία για τον […] The post Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Τα γενέθλιά μου φέτος έχουν ειδικό φως… Πολλά άλλαξαν από εκείνο το βράδυ» appeared first on Zappit.
09:00 20/04/2024

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έκλεισε τα 66 και πλέον λέει πως δεν φοβάται τον θάνατο

queen.gr
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μοιράστηκε λεπτομερώς τις στιγμές που πέρασε μέσα στο νοσοκομείο και κατέληξε στο ότι τελικά «είναι γλυκιά η ζωή».Περισσότερα...
23:09 19/04/2024

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του

govastileto.gr
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης πήρε εξιτήριο μετά από σχεδόν 20 ημέρες στο νοσοκομείο, έπειτα από τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Πιο αναλυτικά, ο γνωστός ηθοποιός υπέστη ένα οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο και χρειάστηκε να νοσηλευτεί και στη συνέχεια παρέμεινε για κάποιες μέρες στο νοσοκομείο ώστε να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και παράλληλα […]
16:00 10/04/2024

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Ο Αντώνης Λουδάρος είναι ο αντικαταστάτης του στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι»

tlife.gr
Εκτός της θεατρικής παράστασης «Μπαμπάδες με ρούμι» όπου πρωταγωνιστούσε, θα παραμείνει τελικά μέχρι και το τέλος To άρθρο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Ο Αντώνης Λουδάρος είναι ο αντικαταστάτης του στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 02/04/2024

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια της υγείας του – «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»

tlife.gr
Το πρωί της Παρασκευής 29/3 ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μίλησε για πρώτη φορά για την πρόσφατη περιπέτεια To άρθρο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια της υγείας του – «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 29/03/2024

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Πότε παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο;

youfly.com
Στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» μίλησε η Δανάη Μπάρκα για την κατάσταση υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη. The post Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Πότε παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο; appeared first on Youfly.
15:58 27/03/2024

Βίκυ Σταυροπούλου και Δανάη Μπάρκα για την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Newsit
Στο νοσοκομείο παραμένει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, που την περασμένη Τετάρτη (20.03.2024), υπέστη έμφραγμα. Η καλή του φίλη και συγκάτοικος, Βίκυ Σταυροπούλου αλλά και η κόρη της, Δανάη Μπάρκα, αναφέρθηκαν στην κατάσταση της υγείας του γνωστού ηθοποιού. Η Βίκυ Σταυροπούλου ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια κοινή της φωτογραφία με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και αφού ... Περισσότερα To άρθρο Βίκυ Σταυροπούλου και Δανάη Μπάρκα για την υγεία του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 26/03/2024

Δανάη Μπάρκα για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: Έπαθε έμφραγμα, είναι εκτός κινδύνου

Newside.gr
Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπέστη ένα έμφραγμα, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου. Η Δανάη Μπάρκα μίλησε για το περιστατικό, καθώς ο ηθοποιός είναι σύντροφος της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου. Συγκεκριμένα, στο ξεκίνημα του «Πάμε Δανάη!», η παρουσιάστρια μοιράστηκε κάποιες λεπτομέρειες από την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού, επιβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά και [...] Το άρθρο Δανάη Μπάρκα για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: Έπαθε έμφραγμα, είναι εκτός κινδύνου εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
20:00 22/03/2024

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης> Υπέστη έμφραγμα KAI ο εμβολιασθής ηθοποιός ενώ η Μαρία Σολωμού την οποία επέκρινε ως ανεμβολίαστη πηδάει από τη χαρά της!

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Χρήστος Χατζηπαναγιώτης> Υπέστη έμφραγμα KAI ο εμβολιασθής ηθοποιός ενώ η Μαρία Σολωμού την οποία επέκρινε ως ανεμβολίαστη πηδάει από τη χαρά της! appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
14:37 22/03/2024

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Νοσηλεύεται στο «Γεννηματάς» μετά το έμφραγμα που υπέστη

iatropedia.gr
Ο 65χρονος ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αισθάνθηκε μία ξαφνική αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς». The post Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Νοσηλεύεται στο «Γεννηματάς» μετά το έμφραγμα που υπέστη appeared first on Iatropedia.
11:09 22/03/2024

Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης – Ακυρώθηκαν οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» μέχρι τέλος Μαρτίου

zappit.gr
Σε προσωρινή διακοπή οδηγήθηκε η παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» λόγω ξαφνικής ασθένειας που αντιμετωπίζει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος μεταφέρθηκε […] The post Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης – Ακυρώθηκαν οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» μέχρι τέλος Μαρτίου appeared first on Zappit.
08:00 22/03/2024

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Δεν ήθελα να με στιγματίσει η επιτυχία των ‘Εγκλημάτων’» (vid)

monopoli.gr
Ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Studio 4 της ΕΡΤ και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την σειρά «Εγκλήματα» αλλά και τον απόηχο της επιτυχίας της.
12:53 26/01/2024

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Τρόμαξα όταν η Δανάη ανέλαβε το πρωινό του MEGA»

zappit.gr
Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Πέμπτης (25/1) ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Ο γνωστός ηθοποιός συζήτησε με […] The post Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Τρόμαξα όταν η Δανάη ανέλαβε το πρωινό του MEGA» appeared first on Zappit.
17:00 25/01/2024

«Αυτός, o Άλλος και το Παντελόνι του»  του Ιάκωβου Καμπανέλλη, στα Τρίκαλα

trikalavoice.gr
«Αυτός, o Άλλος και το Παντελόνι του»  του Ιάκωβου Καμπανέλλη-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 20.30.       Να έχω έναν άνθρωπο… Με αφορμή το φετινό έτος Ιάκωβου Καμπανέλλη, ο δημοφιλής ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης κι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, γνωστός μεταξύ άλλων και για τη θητεία του στο νεοελληνικό έργο, Μάνος Καρατζογιάννης παρουσιάζουν το […]
18:53 24/01/2024

Ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στο Αγρίνιο για δύο μόνο παραστάσεις στις 4 και 5 Δεκεμβρίου

sinidisi.gr
Η παράσταση «Αυτός, ο Άλλος και το Παντελόνι του» με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη θα παρουσιαστεί στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2023 (21:00) στο Αγρίνιο, στη σκηνή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.). ...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στο Αγρίνιο για δύο μόνο παραστάσεις στις 4 και 5 Δεκεμβρίου
15:09 16/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load