Δανάη Μπάρκα: «Παράτησα το αμάξι μου και με πήγαν στο νοσοκομείο»

18:46 - 29/09/2024

Τον περασμένο Μάρτιο ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπέστη έμφραγμα και η Δανάη Μπάρκα έσπευσε από την πρώτη στιγμή, κοντά του, στο…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δανάη Μπάρκα: “Παράτησα το αμάξι μου και με πήγαν στο νοσοκομείο”

Τον περασμένο Μάρτιο ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπέστη έμφραγμα και η Δανάη Μπάρκα έσπευσε από την πρώτη στιγμή, κοντά του, στο νοσοκομείο

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Δανάη Μπάρκα: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια, παράτησα το αμάξι μου και με πήγαν στο νοσοκομείο»

Η Δανάη Μπάρκα περιέγραψε σε συνέντευξή της, τις στιγμές αγωνίας που έζησε, όταν έμαθε πως ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, βρισκόταν σε νοσοκομείο. Τον περασμένο Μάρτιο ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης υπέστη έμφραγμα και η Δανάη Μπάρκα έσπευσε από την πρώτη στιγμή, κοντά του, στο νοσοκομείο. Για την ίδια ο δημοφιλής ηθοποιός, είναι όπως έχει πει, ο δεύτερος πατέρας ... Περισσότερα To άρθρο Δανάη Μπάρκα: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια, παράτησα το αμάξι μου και με πήγαν στο νοσοκομείο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Βίντεο καταγράφει φονική έκρηξη σε σπίτι στο Οχάιο - Τρομακτικά πλάνα

Μετρό Θεσσαλονίκης: Όλα έτοιμα για το πρώτο δρομολόγιο - Το Σάββατο (30/11) τα εγκαίνια

Γαλλία: Ένοπλη συμμορία έκλεψε κοσμήματα αξίας 7 εκατομμυρίων ευρώ - Θεωρείται «εθνικός θησαυρός»

Super League 2: «Λύτρωση» με Σέποβιτς για ΠΑΣ Γιάννινα - Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες

Ρεύμα - Λογαριασμοί Δεκεμβρίου: Τι αποφασίστηκε μετά τη συνάντηση Σκυλακάκη με την Κομισιόν

CALEXICO Trio την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2025 στο Gagarin