Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποκάλυψη για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μετά το καρδιακό επεισόδιο - "Έκανε και δεύτερο χειρουργείο"

18:10 - 03/10/2024

Μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν ήταν παρούσα στο καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο στενός της φίλος και συγκάτοικος, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Σταυροπούλου για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: Του έπιασα το χέρι μέσα στο ασθενοφόρο και ήταν παγωμένο, εκεί τα έχασα

Έχω εκπαιδευτεί να είμαι ψύχραιμη στις κρίσιμες στιγμές, πρόσθεσε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποκάλυψη για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μετά το καρδιακό επεισόδιο – «Έκανε και δεύτερο χειρουργείο»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε την Πέμπτη 3/10 η Βίκυ Σταυροπούλου. Σε μια συζήτηση εφ’ To άρθρο Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποκάλυψη για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μετά το καρδιακό επεισόδιο – «Έκανε και δεύτερο χειρουργείο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Βίκυ Σταυροπούλου για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: Του έπιασα το χέρι μέσα στο ασθενοφόρο και ήταν παγωμένο, εκεί τα έχασα

Η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε για το έμφραγμα που υπέστη ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Βίκυ Σταυροπούλου για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: «Του έπιασα το χέρι μέσα στο ασθενοφόρο και ήταν παγωμένο, εκεί τα έχασα»

«Έχω εκπαιδευτεί να είμαι ψύχραιμη στις κρίσιμες στιγμές»

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Βίκυ Σταυροπούλου: H αποκάλυψη για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη – «Του έπιασα το χέρι μέσα στο ασθενοφόρο και ήταν παγωμένο, εκεί τα έχασα»

Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” την Πέμπτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια της υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη. «Έκανε μια δεύτερη επέμβαση ο Χρήστος. Ήξερε ότι θα χρειαζόταν να βάλει και δεύτερο στεντ και έγινε όταν τελειώσαμε την περιοδεία», είπε αρχικά η […] The post Βίκυ Σταυροπούλου: H αποκάλυψη για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη – «Του έπιασα το χέρι μέσα στο ασθενοφόρο και ήταν παγωμένο, εκεί τα έχασα» appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Χριστουγεννιάτικος στολισμός: Πως να σώσετε το δέντρο από τη γάτα σας - 5 χρήσιμες συμβουλές

Εθνική Ελλάδος: Ποιους θα αντικαταστήσουν οι Παπανικολάου, Λαρεντζάκης και Καλαϊτζάκης

Λίνα Μενδώνη: Η αποκατάσταση του Αλκαζάρ εξελίσσεται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, έχει υποστεί σημαντικές αλλοιώσεις

Ζωγράφου: Ανεγέρθηκε μνημείο στη μνήμη τριών από τους νεκρούς της εξέγερσης του Πολυτεχνείου (Εικόνες)

SKY express: Θερμή υποδοχή για τη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης - Ξεκίνησαν οι καθημερινές απευθείας πτήσεις από την Αθήνα

Ραγδαία ανάπτυξη της παγκόσμιας βιομηχανίας κατοικίδιων: "Οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για τα κατοικίδιά τους"