Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποκάλυψη για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μετά το καρδιακό επεισόδιο - "Έκανε και δεύτερο χειρουργείο"

18:10 - 03/10/2024

Μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν ήταν παρούσα στο καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο στενός της φίλος και συγκάτοικος, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης

Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Σταυροπούλου για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: Του έπιασα το χέρι μέσα στο ασθενοφόρο και ήταν παγωμένο, εκεί τα έχασα

Έχω εκπαιδευτεί να είμαι ψύχραιμη στις κρίσιμες στιγμές, πρόσθεσε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποκάλυψη για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μετά το καρδιακό επεισόδιο – «Έκανε και δεύτερο χειρουργείο»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε την Πέμπτη 3/10 η Βίκυ Σταυροπούλου. Σε μια συζήτηση εφ’ To άρθρο Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποκάλυψη για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μετά το καρδιακό επεισόδιο – «Έκανε και δεύτερο χειρουργείο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Βίκυ Σταυροπούλου για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: Του έπιασα το χέρι μέσα στο ασθενοφόρο και ήταν παγωμένο, εκεί τα έχασα

Η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε για το έμφραγμα που υπέστη ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Βίκυ Σταυροπούλου για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: «Του έπιασα το χέρι μέσα στο ασθενοφόρο και ήταν παγωμένο, εκεί τα έχασα»

«Έχω εκπαιδευτεί να είμαι ψύχραιμη στις κρίσιμες στιγμές»

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Βίκυ Σταυροπούλου: H αποκάλυψη για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη – «Του έπιασα το χέρι μέσα στο ασθενοφόρο και ήταν παγωμένο, εκεί τα έχασα»

Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” την Πέμπτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια της υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη. «Έκανε μια δεύτερη επέμβαση ο Χρήστος. Ήξερε ότι θα χρειαζόταν να βάλει και δεύτερο στεντ και έγινε όταν τελειώσαμε την περιοδεία», είπε αρχικά η […] The post Βίκυ Σταυροπούλου: H αποκάλυψη για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη – «Του έπιασα το χέρι μέσα στο ασθενοφόρο και ήταν παγωμένο, εκεί τα έχασα» appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Παραπολιτικά

Καιρός: Έρχεται νέα επιδείνωση - Ποιες περιοχές θα "ντυθούν" στα λευκά

Δαπάνες Υγείας: Ποια… ΕΛΣΤΑΤ επικαλείται η ΟΕΝΓΕ; - Αυθαίρετα στοιχεία για να "υποστηριχθεί" η λεγόμενη "εγκατάλειψη του ΕΣΥ από την κυβέρνηση"

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Από 1η Μαρτίου υποχρεωτική σε τουρισμό και εστίαση, όσα πρέπει να γνωρίζετε

Στη φάκα όσοι δηλώνουν λίγα και ξοδεύουν πολλά

Τρεις διακεκριμένοι ομογενείς αναλύουν στην «Α» τις σχέσεις Τραμπ με Αθήνα και Άγκυρα

Meteor(η) η συμμαχία μετά τα παζάρια Μακρόν με Άγκυρα