Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποκάλυψη για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μετά το καρδιακό επεισόδιο - "Έκανε και δεύτερο χειρουργείο"
18:10 - 03/10/2024
Μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν ήταν παρούσα στο καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο στενός της φίλος και συγκάτοικος, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Σταυροπούλου για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: Του έπιασα το χέρι μέσα στο ασθενοφόρο και ήταν παγωμένο, εκεί τα έχασα
Έχω εκπαιδευτεί να είμαι ψύχραιμη στις κρίσιμες στιγμές, πρόσθεσε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΒίκυ Σταυροπούλου: Η αποκάλυψη για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μετά το καρδιακό επεισόδιο – «Έκανε και δεύτερο χειρουργείο»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε την Πέμπτη 3/10 η Βίκυ Σταυροπούλου. Σε μια συζήτηση εφ’
To άρθρο Βίκυ Σταυροπούλου: Η αποκάλυψη για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μετά το καρδιακό επεισόδιο – «Έκανε και δεύτερο χειρουργείο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΒίκυ Σταυροπούλου για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: Του έπιασα το χέρι μέσα στο ασθενοφόρο και ήταν παγωμένο, εκεί τα έχασα
Η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε για το έμφραγμα που υπέστη ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.
Διαβάστε το στο sinidisi.grΒίκυ Σταυροπούλου για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: «Του έπιασα το χέρι μέσα στο ασθενοφόρο και ήταν παγωμένο, εκεί τα έχασα»
«Έχω εκπαιδευτεί να είμαι ψύχραιμη στις κρίσιμες στιγμές»
Διαβάστε το στο neolaia.grΒίκυ Σταυροπούλου: H αποκάλυψη για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη – «Του έπιασα το χέρι μέσα στο ασθενοφόρο και ήταν παγωμένο, εκεί τα έχασα»
Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” την Πέμπτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την περιπέτεια της υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη. «Έκανε μια δεύτερη επέμβαση ο Χρήστος. Ήξερε ότι θα χρειαζόταν να βάλει και δεύτερο στεντ και έγινε όταν τελειώσαμε την περιοδεία», είπε αρχικά η […]
The post Βίκυ Σταυροπούλου: H αποκάλυψη για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη – «Του έπιασα το χέρι μέσα στο ασθενοφόρο και ήταν παγωμένο, εκεί τα έχασα» appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr