Tσουρέκι-μουσακάς: Η πρωτότυπη δημιουργία που έκανε θραύση το φετινό Πάσχα
Newsbeast.gr
Όσοι λατρεύουν το παραδοσιακό πολίτικο τσουρέκι σίγουρα θα ξαφνιαστούν με τη δημιουργία ενός αλμυρού τσουρεκιού που έφτιαξε το οικογενειακό αρτοποιείο της κ. Ελένης Τσουρλή-Καλλίδου το φετινό Πάσχα. Τι γίνεται όταν αντί για μαστίχα έχουμε κιμά και αντί για μαχλέπι, γραβιέρα και μελιτζάνα; Τότε, σύμφωνα με την κ. Καλλίδου, έχουμε το τσουρέκι-μουσακά, που φέτος το Πάσχα εξέπληξε ευχάριστα πολλές νονές στη Θεσσαλονίκη. «Το τσουρέκι μουσακάς είναι μοναδικό σε ολόκληρο το πλανήτη. Ήταν η ιδέα μου για το φετινό Πάσχα», αναφέρει, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αρτοποιός. Εξηγεί πως «η ζύμη είναι μπριος, είναι ουδέτερη και ταιριάζει και σε γλυκό και σε αλμυρό, ενώ μέσα στ
12:32 28/04/2022