Tσουρέκι-μουσακάς: Η πρωτότυπη δημιουργία που έκανε θραύση το φετινό Πάσχα
12:32 - 28/04/2022
Όσοι λατρεύουν το παραδοσιακό πολίτικο τσουρέκι σίγουρα θα ξαφνιαστούν με τη δημιουργία ενός αλμυρού τσουρεκιού που έφτιαξε το οικογενειακό αρτοποιείο της κ. Ελένης Τσουρλή-Καλλίδου το φετινό Πάσχα. Τι γίνεται όταν αντί για μαστίχα έχουμε κιμά και αντί για μαχλέπι, γραβιέρα και μελιτζάνα; Τότε, σύμφωνα με την κ. Καλλίδου, έχουμε το τσουρέκι-μουσακά, που φέτος το Πάσχα εξέπληξε ευχάριστα πολλές νονές στη Θεσσαλονίκη. «Το τσουρέκι μουσακάς είναι μοναδικό σε ολόκληρο το πλανήτη. Ήταν η ιδέα μου για το φετινό Πάσχα», αναφέρει, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αρτοποιός. Εξηγεί πως «η ζύμη είναι μπριος, είναι ουδέτερη και ταιριάζει και σε γλυκό και σε αλμυρό, ενώ μέσα στ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr