Γαρίδες με μέλι και σκόρδο
Newsbeast.gr
Υλικά 500 γρ. γαρίδες, καθαρισμένες Ελαιόλαδο, για το μαγείρεμα Για τη μαρινάδα: 1 1/2 κ. σ. ψιλοκομμένο σκόρδο 2 κ. γλ ψιλοκομμένο φρέσκο τζίντζερ 1/2 κ. γλ. κόκκινο πιπέρι σε σκόνη 1 κ. σ. ελαιόλαδο 1/3 φλ. τσαγιού μέλι 1/3 φλ. τσαγιού σάλτσα σόγιας Μαγειρεμένο λευκό ρύζι, για το σερβίρισμα Μπρόκολο στον ατμό, για το σερβίρισμα Φρέσκο κρεμμυδάκι σε λεπτές φέτες, για γαρνιτούρα Εκτέλεση Τοποθετήστε τις γαρίδες σε μια επανασφραγιζόμενη σακούλα ή σε ένα μεσαίο μπολ. Φτιάξτε τη μαρινάδα: Ανακατέψτε το σκόρδο, το τζίντζερ, το ελαιόλαδο, το μέλι και τη σάλτσα σόγιας. Ρίξτε τη μισή μαρινάδα στις γαρίδες, κάνοντας μασάζ μέσω της σακούλας ή ανακατεύοντας για να καλυφθούν καλά. Κρατήστε την υπόλο
11:30 25/05/2023