Ρύζι με κολοκύθα και πιπεριές
14:46 - 16/03/2024
Λαχταριστό και εύκολο πιάτο.
Υλικά για 2-4 άτομα
1 κουταλιά της σούπας φυτικό έλαιο
1 μέτριο κρεμμύδι
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
2 μέτριες πράσινες πιπεριές, ξεσποριασμένες και κομμένες σε λωρίδες
4 μέτριες σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κουταλιά φλούδα και ψιλοκομμένο φρέσκο τζίντζερ
3 κουταλιές του γλυκού κόκκινο πάστα κάρυ
330 γραμμάρια γάλα
1/2 φλιτζάνι νερό
1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας
1 μέτρια κολοκύθα πορτοκαλί (περίπου 2 1/2 κιλά), ξεφλουδισμένη, ξεσποριασμένη και κομμένη σε κύβους
2 κουταλάκια του γλυκού φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ
1/4 φλιτζανιού χοντροκομμένο φρέσκο κόλιαντρο
Άσπρο ρύζι βρασμένο
Διαβάστε εδώ: Παραδοσιακή συνταγή με κατσικάκι και πατάτ
Διαβάστε Περισσότερα στο tilegrafimanews.gr