Βιετναμέζικο κοτόπουλο με τζίντζερ

18:30 - 13/10/2024

Υλικά 1 κιλό φιλέτο μπούτι κοτόπουλο χωρίς δέρμα, κομμένο σε μεγάλα κομμάτια 3 κ. σ. ελαιόλαδο 1/3 φλ. τσαγιού τζίντζερ, ψιλοκομμένο 3 κ. σ. σάλτσα ψαριού 1 τσίλι, χωρίς σπόρους, ψιλοκομμένο (προαιρετικά) 1/4 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη 2 κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες 1/2 φλ. τσαγιού βραστό νερό Εκτέλεση Ανακατέψτε το κοτόπουλο με τη σάλτσα ψαριού και το τσίλι και αφήστε το στην άκρη, ενώ ετοιμάζετε τα υπόλοιπα υλικά. Μπορείτε να το μαρινάρετε ακόμα και όλη τη νύχτα, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Ανακατέψτε το λάδι και τη ζάχαρη στο κρύο τηγάνι και, στη συνέχεια, γυρίστε το σε μέτρια- δυνατή φωτιά. Μόλις λιώσει η ζάχαρη, απομακρύνετε το τηγάνι από

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

«Πάγο» σε Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός – Νέα σενάρια για Φενέρ και Παναθηναϊκό

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη στο Σύνταγμα την Πέμπτη 13 Μαρτίου

Το «αντίο» του Μιχάλη Δημητρακόπουλου στον Αλέξη Κούγια: «Τραγικό, το όνομά του ταυτισμένο με την ποινική δικηγορία»

Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, «φούλαρε» δίχως να πληρώσει και αγνόησε σήματα αστυνομικών

Ακύρωση πτήσεων λόγω ισχυρών ανέμων στο Ηράκλειο

Μετρό Θεσσαλονίκης: Τροποποίηση των βραδινών δρομολογίων από 16 έως 20/3