Βιετναμέζικο κοτόπουλο με τζίντζερ
18:30 - 13/10/2024
Υλικά 1 κιλό φιλέτο μπούτι κοτόπουλο χωρίς δέρμα, κομμένο σε μεγάλα κομμάτια 3 κ. σ. ελαιόλαδο 1/3 φλ. τσαγιού τζίντζερ, ψιλοκομμένο 3 κ. σ. σάλτσα ψαριού 1 τσίλι, χωρίς σπόρους, ψιλοκομμένο (προαιρετικά) 1/4 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη 2 κρεμμύδια, σε λεπτές φέτες 1/2 φλ. τσαγιού βραστό νερό Εκτέλεση Ανακατέψτε το κοτόπουλο με τη σάλτσα ψαριού και το τσίλι και αφήστε το στην άκρη, ενώ ετοιμάζετε τα υπόλοιπα υλικά. Μπορείτε να το μαρινάρετε ακόμα και όλη τη νύχτα, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Χρησιμοποιήστε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Ανακατέψτε το λάδι και τη ζάχαρη στο κρύο τηγάνι και, στη συνέχεια, γυρίστε το σε μέτρια- δυνατή φωτιά. Μόλις λιώσει η ζάχαρη, απομακρύνετε το τηγάνι από
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr