#Ντένις Ρόντμαν

Ρόντμαν: «Δεν υπάρχει σύγκριση με τον Τζόρνταν, ο Λεμπρόν στα 90’s θα ήταν ένας μέσος μπασκετμπολίστας»

in.gr
Την άποψή του για το ποιος είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών ανάμεσα σε ΛεΜπρόν Τζέιμς και Μάικλ Τζόρνταν εξέφρασε ο Ντένις Ρόντμαν.
06:46 27/08/2024

Στο «σφυρί» η Mustang του Ντένις Ρόντμαν

Newsauto.gr
Αυτή είναι μια Ford Mustang Saleen SSC του 1989. Ο πρώτος ιδιοκτήτης της, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Άλλωστε, δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα, που δεν έχουν γραφτεί για τον -62χρονο σήμερα- Ντένις Ρόντμαν. Για το εκρηκτικό ταπεραμέντο του, τις (επιεικώς) εκκεντρικές εμφανίσεις του, τις σχέσεις του με διάσημες κυρίες της showbiz, όπως η Κάρμεν Ηλέκτρα, […] The post Στο «σφυρί» η Mustang του Ντένις Ρόντμαν appeared first on NewsAuto.gr.
23:00 23/07/2023

Ρόντμαν: Όταν ήμουν στους Σπερς, ο Πόποβιτς ήθελε να πηγαίνω εκκλησία κι εγώ φορούσα γυναικεία ρούχα

Newsbeast.gr
Μπορεί ο Ντένις Ρόντμαν να έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό λόγω της παρουσίας του στους Πίστονς, αλλά κυρίως στους Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν, ομάδες με τις οποίες κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα στο NBA, όμως ενδιάμεσα πέρασε μία ιδιαίτερη διετία στους Σπερς. Ο Worm περιέγραψε κάποιες από τις καταστάσεις που έζησε στα «σπιρούνια», οι οποίοι ήθελαν τους παίκτες τυπικούς, ενώ αυτός έβαφε τα μαλλιά του και φορούσε γυναικεία ρούχα. «Ειλικρινά, δεν με ήθελαν σε αυτή την ομάδα. Στο Σαν Αντόνιο θα πρέπει να πηγαίνεις εκκλησία και να είσαι σαν τον Ντέιβιντ Ρόμπινσον. Γι’ αυτό και εγώ πείραζα τα μαλλιά μου, φορούσα γυναικεία ρούχα και έκανα τέτοια πράγματα. Δεν τους άρεσε ούτε αυτή η εικόνα μου», δήλωσε
10:36 06/05/2023

Πιπεράτες αποκαλύψεις από παλαίμαχο NBAer: «Εχω υποστεί κάταγμα στο πέος τρεις φορές…»

to10.gr
Αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή έκανε ο Ντένις Ρόντμαν.
10:34 28/03/2023

Σπάνια εμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν με την κόρη του σε γήπεδο στη Βόρεια Κορέα

Newsbeast.gr
Ποδοσφαιρικό αγώνα στη Βόρεια Κορέα παρακολούθησε την Παρασκευή ο Κιμ Γιονγκ Ουν, συνοδευόμενος από την κόρη του, Κιμ Τζου-ε, για πρώτη φορά σε εκδήλωση που δεν είναι στρατιωτική. Ελάχιστα είναι γνωστά για την κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν. Δεν κατονομάζεται από το βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, που αναφέρεται σε αυτήν μόνο ως «αγαπημένο τέκνο» ή «αξιοσέβαστο τέκνο» του ηγέτη της χώρας. Το όνομά της έγινε γνωστό από τον αμερικανό πρώην μπασκετμπολίστα Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος έχει επισκεφθεί στο παρελθόν τη Βόρεια Κορέα, προσκεκλημένος του Κιμ Γιονγκ Ουν. Εκτιμάται πως η Κιμ Τζου-ε είναι σήμερα 10 ή 11 ετών. Σε φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το KCNA, διακρίνεται επίσης στο γήπ
08:22 18/02/2023

Στιβ Κερ: Αυτός είναι ο καλύτερος αμυντικός που έχω δει ποτέ στο NBA

Newsbeast.gr
Τα καλύτερα για τον  Ντρέιμοντ Γκριν είπε ο Στιβ Κερ, με τον προπονητή των Ουόριορς να χαρακτηρίζει τον παίκτη του ως τον καλύτερο αμυντικό που έχει δει ποτέ στο NBA. «Ο Γκριν είναι ο καλύτερος αμυντικός που έχουμε δει στην ιστορία της λίγκας. Η αλήθεια είναι πως έχω παίξει πλάι σε κορυφαίους παίκτες. Δεν έχω δει ποτέ κάτι ανάλογο με εκείνον», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η δήλωση αυτή προκάλεσε εντύπωση, καθώς ο Κερ εκτός από κορυφαίους αθλητές που έχει αντιμετωπίσει, είχε ως συμπαίκτες τους Σκότι Πίπεν και Ντένις Ρόντμαν, που φημίζονταν για τις αμυντικές τους αρετές.
09:10 06/01/2023

Σακίλ για Ρόντμαν: «Όταν μιλούσε ο προπονητής, πήγαινε για μπάνιο»

fosonline.gr
Ο Σακίλ Ο’Νιλ αποθέωσε και… έκραξε τον Ντένις Ρόντμαν στην ίδια δήλωση.
22:18 16/09/2022

Ντράμοντ: «Μόλις αποσυρθώ θα είμαι ο κορυφαίος ριμπάουντερ, αν δεν είμαι ήδη...»

Gazzetta
Ο Αντρέ Ντράμοντ μίλησε για τα κατορθώματά του και εξήγησε πως μέχρι να αποσυρθεί θα είναι ο κορυφαίος ριμπάουντερ στο ΝΒΑ, αφήνοντας στην άκρη θρύλους όπως ο Μπιλ Ράσελ, ο Γουίλτ Τσάμπερλεϊν και ο Ντένις Ρόντμαν.
11:34 22/08/2022

Ντένις Ρόντμαν: Πάει στη Ρωσία για να απελευθερώσει την Γκράινερ!

fosonline.gr
Ο Ντένις Ρόντμαν σκοπεύει να πάει στη Ρωσία για να απελευθερώσει την Μπρίτνεϊ Γκράινερ! 
22:50 21/08/2022

Ντουράντ: «Ο Ρόντμαν και ο Γκριν θα χρειαστούν έξι μέρες για να ολοκληρώσουν το μονό» (vids)

Gazzetta
Ο Κέβιν Ντουράντ σχολίασε το υποθετικό μονό ανάμεσα στον Ντένις Ρόντμαν και τον Ντρέιμοντ Γκριν. Με την ατάκα του να είναι μάλλον... καρφί προς τον πρώην συμπαίκτη του.
12:36 11/05/2022

Ρόντμαν: «Εγώ, ο Τζόρνταν και ο Πίπεν θα διαλύαμε τον ΛεΜπρόν»

in.gr
Την πεποίθηση πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θα περνούσε… άσχημα επιθετικά αν τον μάρκαραν εκείνος, ο Τζόρνταν και ο Πίπεν, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Ντένις Ρόντμαν.
07:54 30/04/2022

ΝΒΑ-All Star Game: Οι Θεοί του μπάσκετ μαζεύτηκαν για να χαζέψουν Κάρι, Λεμπρόν και Γιάννη [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Ήταν μια εκπληκτική βραδιά με παρόντες πολλούς μύθους του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, το ΝΒΑ βράβευσε τους 75 κορυφαίους στην ιστορία του. Και ποιοι δεν ήταν εκεί: Μάτζικ Τζόνσον, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, Σακίλ Ο’ Νιλ, Ντιρκ Νοβίτσκι, Ντένις Ρόντμαν, Κέβιν ΜακΧέιλ, Όσκαρ Ρόμπερτσον, Χακίμ Ολάζουον, Ντόμινικ Ουίλκινς, Αϊζάι Τόμας, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, Τζον... The post ΝΒΑ-All Star Game: Οι Θεοί του μπάσκετ μαζεύτηκαν για να χαζέψουν Κάρι, Λεμπρόν και Γιάννη [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
07:12 21/02/2022

Πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια στο National Women’s Soccer League η κόρη του Ντένις Ρόντμαν!

fosonline.gr
Η Τρίνιτι Ρόντμαν, κόρη του παλαίμαχου αστέρα του ΝΒΑ, Ντένις Ρόντμαν, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια στο γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ!
23:30 05/02/2022

Τρίνιτι Ρόντμαν: Η κόρη του Ντένις γράφει τη δική της ιστορία

Newsbeast.gr
Η Τρίνιτι Ρόντμαν αρχικά ήταν γνωστή ως η κόρη του Ντένις Ρόντμαν, του «κακού παιδιού» του NBA που έγραψε ιστορία ως μέλος των Σικάγο Μπουλς στο πλάι του Μάικλ Τζόρνταν, του Σκότι Πίπεν, του Τόνι Κούκοτς και του Φιλ Τζάκσον. Πλέον, όμως, γράφει και εκείνη σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας του αθλητισμού των ΗΠΑ. Στα 19 της είναι το νέο μεγάλο αστέρι του γυναικείου ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ και φυσικά ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Η επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του NWSL, του πρωταθλήματος των Ηνωμένων Πολιτειών και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα λάβει 1,1 εκατομμύρια δολάρια. Είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια στην λίγκα! Παράλληλα, αυτό είναι και το μεγαλύτερο ποσό που έχει
06:46 05/02/2022

Τρίνιτι Ρόντμαν: η πιο ακριβοπληρωμένη ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο

Gazzetta
Η κόρη του Ντένις Ρόντμαν, Τρίνιτι, έχει το πιο μεγάλο συμβόλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου Γυναικών των ΗΠΑ.
15:24 03/02/2022

Ρόντμαν: «Ο Πίπεν άλλαξε τη θέση για τύπους σαν αυτόν στο Μιλγουόκι»

Gazzetta
Ο Ντένις Ρόντμαν αποθέωσε τον άλλοτε συμπαίκτη του, Σκότι Πίπεν, αναφέροντας ότι άνοιξε το δρόμο για τον point forward, ευνοώντας παίκτες όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αν και... δυσκολεύτηκε να τον κατονομάσει!
17:46 21/01/2022

Ντένις Ρόντμαν – Νέο εκκεντρικό λουκ στην εμφάνιση του (pic)

to10.gr
Ο Ντένις Ρόντμαν συνεχίζει ακόμη να τραβά τα βλέμματα πάνω του.
00:24 13/11/2021

Για τον Ντένις Ρόντμαν τα ριμπάουντ ήταν απλά μαθηματικά (vids)

to10.gr
Ο Ντένις Ρόντμαν υπήρξε ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς και ριμπάουντερ όλων των εποχών και προσέγγισε το θέμα επιστημονικά για να καταφέρει να τα μαζεύει σαν «φιστίκια».
14:54 09/11/2021

Οι 75+1 κορυφαίοι παίκτες όλων των εποχών στο NBA (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Οι 75+1 κορυφαίοι παίκτες όλων των εποχών στο NBA (ΦΩΤΟ) 22/10/2021 To ΝΒΑ είχε σκοπό να ανακοινώσει τους 75 κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών, όμως λόγω μίας ισοψηφίας τελικά ανακοινώθηκαν 76. Στην τελική 76άδα βρίσκεται και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Αναλυτικά οι 76 κορυφαίοι παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ: Πολ Άριζιν Ρικ Μπάρι Λάρι Μπερντ Γουίλτ Τσάμπερλεϊν Κλάιντ Ντρέξλερ Τιμ Ντάνκαν Πάτρικ Γιούιν Γουόλτ Φρέιζερ Κέβιν Γκαρνέτ Τζον Χάβλιτσεκ Άλεν Άιβερσον Μάτζικ Τζόνσον Σαμ Τζόουνς Μάικλ Τζόρνταν Καρλ Μαλόουν Ρόμπερτ Πάρις Κρις Πολ Σκότι Πίπεν Μπιλ Σάρμαν Αϊζάια Τόμας Νέιτ Θάρμοντ Γουές Άνσελντ Μπιλ Γουόλτον Τζέρι Γουέστ Τζέιμς Γουόρθι Καρίμ Αμπντούλ-Τζα
10:04 22/10/2021

«Ξέσπασμα» Ρόντμαν κατά του ΝΒΑ – «Δεν είναι μπάσκετ το να σουτάρεις συνεχώς από τα 15 μέτρα»

dete.gr
Ο «θρυλικός» άσος των Σικάγο Μπουλς, Ντένις Ρόντμαν δήλωσε πως πως δεν παρακολουθεί αγώνες ΝΒΑ, καθώς δεν θεωρεί ότι είναι μπάσκετ αυτό που παίζεται στη σύγχρονη εποχή. Ξεκάθαρος ήταν ο Ντένις Ρόντμαν σε ερώτηση που δέχθηκε αναφορικά με το αν παρακολουθεί μπάσκετ στις μέρες μας και τη σύγκριση με τη δική του εποχή. «Δεν παρακολουθώ […]
16:04 05/09/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load