#Σοφία Καζαντζιάν

Μάριος Ιορδάνου: “Μάγκας ο Καπουτζίδης, οι σατιρικοί ηθοποιοί έχουν ένα σοβαρό σετ μπαλάκια”

thecaller.gr
“Το σύμπαν σε έχει χεσμένο, φίλε. Είτε είσαι ομοφυλόφιλος, είτε ετεροφυλόφιλος, είτε θέλεις να αυτοπροσδιορίζεσαι ως αρσενικό, θηλυκό, ουδέτερο”. Στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» φιλοξενήθηκαν το πρωινό της Κυριακής (27/10) ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν. Το γνωστό ζευγάρι ηθοποιών μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ1 για την Τέχνη, τη ζωή και τον θάνατο, ενώ δεν […]
21:06 27/10/2024

Μάριος Ιορδάνου: «Πέθαινα, αλλά ήμουν πανευτυχής, έπαθα τέσσερα αλλεπάλληλα ισχαιμικά επεισόδια»

Newsit
Ο Μάριος Ιορδάνου πιο αποκαλυπτικός από ποτέ. Για τη ζωή και την επαγγελματική του πορεία. Με ειλικρίνεια περιγράφει μια από τις δυσκολότερες στιγμές του. Στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;» φιλοξενήθηκαν το πρωινό της Κυριακής (27-10-2024) ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν. Το γνωστό ζευγάρι ηθοποιών μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την τέχνη, τη ζωή ... Περισσότερα To άρθρο Μάριος Ιορδάνου: «Πέθαινα, αλλά ήμουν πανευτυχής, έπαθα τέσσερα αλλεπάλληλα ισχαιμικά επεισόδια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:54 27/10/2024

Μάριος Ιορδάνου: «Τις πόρτες τις έκλεισα εγώ, είπα “δε θέλω άλλο”, ήθελα να ανοίξω το μονοπάτι με δικούς μου όρους»

tlife.gr
 Με αφορμή την τηλεοπτική σειρά «Μαύροι πίνακες» που συνυπογράφει μαζί με την σύντροφο του, Σοφία Καζαντζιάν, To άρθρο Μάριος Ιορδάνου: «Τις πόρτες τις έκλεισα εγώ, είπα “δε θέλω άλλο”, ήθελα να ανοίξω το μονοπάτι με δικούς μου όρους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:01 27/10/2024

Μάριος Ιορδάνου: «Έκλεισα εγώ τις πόρτες, «δεν θέλω άλλο» είπα κάποια στιγμή»

zappit.gr
Με αφορμή τη σειρά «Μαύροι πίνακες» που συνυπογράφει μαζί με την σύντροφο του, Σοφία Καζαντζιάν έδωσε ο Μάριος Ιορδάνου μια εφ’ […] The post Μάριος Ιορδάνου: «Έκλεισα εγώ τις πόρτες, «δεν θέλω άλλο» είπα κάποια στιγμή» appeared first on Zappit.
23:52 26/10/2024

Μάριος Ιορδάνου: «Πέθανα και γύρισα» – Σοφία Καζαντζιάν: «Είπα στον εαυτό μου… έχεις 5 δευτερόλεπτα να πανικοβληθείς»

zappit.gr
Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν υπογράφουν το πρωτότυπο σενάριο της εξαιρετικής σειράς του Star Μαύροι Πίνακες. Οι δυο τους, […] The post Μάριος Ιορδάνου: «Πέθανα και γύρισα» – Σοφία Καζαντζιάν: «Είπα στον εαυτό μου… έχεις 5 δευτερόλεπτα να πανικοβληθείς» appeared first on Zappit.
19:17 15/10/2024

Μάριος Ιορδάνου: «Δεν γουστάρω η γυναίκα να πλένει πιάτα»

govastileto.gr
Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν μίλησαν στην Αθηναΐδα Νέγκα και το «Καλύτερα Αργά» για την κοινή του ζωή και τη συνεργασία τους. Ο γνωστός ηθοποιός απαντώντας για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ως σύζυγος, τόνισε πως επιθυμεί να δίνει προτεραιότητα στη γυναίκα του, αλλά και να την απαλλάσσει συχνά από τις δουλειές […]
01:00 03/11/2023

Μάριος Ιορδάνου: «Δεν γουστάρω η γυναίκα να πλένει πιάτα – Θέλω να είναι ανώτερη από τον άνδρα»

tlife.gr
Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν μίλησαν στην Αθηναΐδα Νέγκα και το «Καλύτερα Αργά» για To άρθρο Μάριος Ιορδάνου: «Δεν γουστάρω η γυναίκα να πλένει πιάτα – Θέλω να είναι ανώτερη από τον άνδρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 01/11/2023

Μάριος Ιορδάνου: Ο θάνατος για μένα δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο

Newsit
“Ζεις δυο θανάτους, πριν γεννηθείς και αφού πεθάνεις” υπογραμμίζει ο Μάριος Ιορδάνου. Για την πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε πριν από τέσσερα χρόνια μίλησε εκ βαθέων ο Μάριος Ιορδάνου όταν βρέθηκε μαζί με την Σοφία Καζαντζιάν στον πλατό της εκπομπής Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha. “Η πλάκα είναι ότι ήμουν πάρα πολύ ... Περισσότερα To άρθρο Μάριος Ιορδάνου: Ο θάνατος για μένα δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:00 06/10/2023

Μάριος Ιορδάνου: «Είχε καεί ο εγκέφαλος μου, έχασα την όραση μου και σταμάτησε να χτυπά η καρδιά μου»

zappit.gr
Ο Μάριος Ιορδάνου και η σύζυγος του, Σοφία Καζαντζιάν βρέθηκαν καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά στο πλατό της εκπομπής «After Dark» το […] The post Μάριος Ιορδάνου: «Είχε καεί ο εγκέφαλος μου, έχασα την όραση μου και σταμάτησε να χτυπά η καρδιά μου» appeared first on Zappit.
01:04 06/03/2023

«Το στρίψιμο της βίδας Reloaded»: Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν στο Vault Theatre Plus

neolaia.gr
Το στρίψιμο της βίδας Reloaded: Ένα γοτθικό θρίλερ τρόμου βασισμένο στο έργο του Henry James
13:34 08/12/2022

Μάριος Ιορδάνου: Στο γάμο μου παραγγείλαμε ένα μίνι catering και το δώσαμε στα αδέσποτα της γειτονιάς

irafina.gr
Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν αποφάσισαν να κάνουν ένα πολύ απλό γάμο. Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στη 1» αναφέρθηκαν στην προσωπική ζωή τους. Ήταν ένας απλός γάμος «Δεν πιστεύω στον γάμο, ούτε σε γάμους βασικά, ούτε σε βαφτίσια. Το έκανα καθαρά για λόγους ασφάλειας, επειδή έχουμε την δουλειά μας», είπε, με […]
23:00 20/11/2022

Μάριος Ιορδάνου – Σοφία Καζαντζιάν: «Παντρευτήκαμε καθαρά για λόγους ασφάλειας»

zappit.gr
Ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν πρωταγωνιστούν στην θεατρική παράσταση «Το στρίψιμο της βίας». Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν στην […] The post Μάριος Ιορδάνου – Σοφία Καζαντζιάν: «Παντρευτήκαμε καθαρά για λόγους ασφάλειας» appeared first on Zappit.
14:14 20/11/2022

Μάριος Ιορδάνου – Σοφία Καζαντζιάν: «Γι’ αυτό χωρίζουν τα ζευγάρια»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησαν ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν στο My Tv και τον δημοσιογράφο […] The post Μάριος Ιορδάνου – Σοφία Καζαντζιάν: «Γι’ αυτό χωρίζουν τα ζευγάρια» appeared first on Zappit.
22:06 10/11/2022

Μάριος Ιορδάνου: «Εγώ δεν παραδίδω την ελευθερία μου σε κανέναν κερατά»

zappit.gr
Καλεσμένοι στην εκπομπή «Love it» ήταν σήμερα ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν, οι οποίοι απάντησαν και για τις […] The post Μάριος Ιορδάνου: «Εγώ δεν παραδίδω την ελευθερία μου σε κανέναν κερατά» appeared first on Zappit.
16:24 30/12/2021

Σοφία Καζαντζιάν: «Είναι πολύ σκληρό να συνειδητοποιείς ότι συμβαίνει κάτι τόσο σοβαρό στον άνθρωπό σου»

zappit.gr
Για την περιπέτεια υγείας του συζύγου της, Μάριου Ιορδάνου, μίλησε η Σοφία Καζαντζιάν σε συνέντευξή της στο Λοιπόν και στην […] The post Σοφία Καζαντζιάν: «Είναι πολύ σκληρό να συνειδητοποιείς ότι συμβαίνει κάτι τόσο σοβαρό στον άνθρωπό σου» appeared first on Zappit.
22:55 15/12/2021

Ο Μάριος Ιορδάνου έξω φρενών στο Πρωινό – «Δεν δέχομαι τέτοια σχόλια»

Newsit
«Επιστρέφω το δηλητήριο, στην υγειά σου», είπε έξαλλος ο Μάριος Ιορδάνου. Οι σεναριογράφοι Μάριος Ιορδάνου και Σοφία Καζαντζιάν, με αφορμή τη σκληρή κριτική για την ταινία The Black Bachelor που έκανε ο κριτικός κινηματογράφου Χρήστος Μήτσης, βγήκαν στον αέρα του Πρωινό. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, όμως, οι τόνοι ανέβηκαν πολύ… Η Σοφία Καζαντζιάν είπε ... Περισσότερα To άρθρο Ο Μάριος Ιορδάνου έξω φρενών στο Πρωινό – «Δεν δέχομαι τέτοια σχόλια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:22 10/12/2021

Μάριος Ιορδάνου: Μην περιορίζετε την ψυχή σας από τη γεωγραφία. Μια απλή, χαζή και ξεφτιλισμένη γεωγραφία είναι

Newsbeast.gr
Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open βρέθηκε καλεσμένος ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρατσισμό ενώ ξέσπασε κατά του σχολίου «τι ράτσα είναι;» που είχε κάνει η Μάρα Μεϊμαρίδη αναφερόμενη στην καταγωγή του Χρήστου Σαντικάι. «Δεν μπορώ να ακούω κάποιους που είναι τόσο ρατσιστές, που δίνουν τόσο μεγάλο βάρος σε ποια χώρα γεννήθηκες και ποια καταγωγή έχεις. Ρε παιδιά, μην περιορίζετε την ψυχή σας από τη γεωγραφία. Μια απλή, χαζή και ξεφτιλισμένη γεωγραφία είναι. Δεν έχει καμία σημασία η γεωγραφία. Ρε, οι άνθρωποι έχουν σημασία. Τυχαίο γεγονός, άμα γεννήθηκες εδώ, αν γεννήθηκες στην Αμερική ή αν γεννήθηκες δίπλα στην Τουρκία. Μη δίνου
20:00 06/12/2021

Ιορδάνου για Μεϊμαρίδη: «Ρε παιδιά, καμία καλλιέργεια;»

dete.gr
Το σχόλιο που έκανε πρόσφατα στη Λάουρα Νάργες η Μάρα Μεϊμαρίδη σχετικά με την καταγωγή του συντρόφου της, Χρήστου Σαντικάι ρωτώντας την χαρακτηριστικά «τι ράτσα είναι;»  φαίνεται πως έχει προκαλέσει αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό κόσμο. Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Μάριος Ιορδάνου και η σύντροφός του, Σοφία Καζαντζιάν. Με αφορμή το εν λόγω σχόλιο, ο ηθοποιός δεν δίστασε να εκφράσει ανοιχτά την ενόχλησή του […]
15:48 06/12/2021

Ξεσπά ο Μάριος Ιορδάνου για τη Μάρα Μεϊμαρίδη: «Πας καλά; Είναι δυνατόν να λες τι ράτσα είναι;»

zappit.gr
Στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκαν σήμερα ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν. Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, […] The post Ξεσπά ο Μάριος Ιορδάνου για τη Μάρα Μεϊμαρίδη: «Πας καλά; Είναι δυνατόν να λες τι ράτσα είναι;» appeared first on Zappit.
13:28 06/12/2021

H Σοφία Καζαντζιάν στα parapolitika.gr για το The Black Bachelor - Στην καραντίνα γράψαμε το σενάριο (Εικόνες - Βίντεο)

Παραπολιτικά
Η τέταρτη συνέχεια των ταινιών The Bachelor έρχεται με τρομακτική φόρα στους κινηματογράφους και «σκοτεινή» διάθεση, στις 9 Δεκεμβρίου 2021.
15:00 02/12/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load