Μάριος Ιορδάνου: «Είχε καεί ο εγκέφαλος μου, έχασα την όραση μου και σταμάτησε να χτυπά η καρδιά μου»
01:04 - 06/03/2023
Ο Μάριος Ιορδάνου και η σύζυγος του, Σοφία Καζαντζιάν βρέθηκαν καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά στο πλατό της εκπομπής «After Dark» το […]
The post Μάριος Ιορδάνου: «Είχε καεί ο εγκέφαλος μου, έχασα την όραση μου και σταμάτησε να χτυπά η καρδιά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάριος Ιορδάνου: «Είχε καεί ο εγκέφαλος μου, έχασα την όραση μου, σταμάτησε να χτυπά η καρδιά μου»
Ο ηθοποιός μίλησε για το πολύ σοβαρό πρόβλημα που πέρασε με την υγεία του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜάριος Ιορδάνου: «Είχε καεί ο εγκέφαλος μου, έχασα την όραση μου, σταμάτησε να χτυπά η καρδιά μου»
Ο Μάριος Ιορδάνου και η σύζυγος του, Σοφία Καζαντζιάν ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή «After Dark» το βράδυ της Κυριακής. Ο ηθοποιός μίλησε για την πολύ σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του. Όπως είπε «είχα πάθει τρία, τέσσερα εγκεφαλικά και είχε καεί ο εγκέφαλος μου. Είχα κάνει μαγνητική […]
The post Μάριος Ιορδάνου: «Είχε καεί ο εγκέφαλος μου, έχασα την όραση μου, σταμάτησε να χτυπά η καρδιά μου» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΜάριος Ιορδάνου: «Είχα πάθει τέσσερα εγκεφαλικά, έχασα την όραση μου και είχε καεί ο εγκέφαλος μου»
Ο Μάριος Ιορδάνου και η σύζυγος του, Σοφία Καζαντζιάν ήταν καλεσμένοι...
Διαβάστε το στο ZouglaΜάριος Ιορδάνου: «Είχα πάθει τέσσερα εγκεφαλικά, έχασα την όραση μου και είχε καεί ο εγκέφαλος μου»
Ο Μάριος Ιορδάνου και η σύζυγος του, Σοφία Καζαντζιάν ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «After Dark» που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην πολύ σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε πρόσφατα με την υγεία του. «Είχα πάθει τρία, τέσσερα εγκεφαλικά και είχε καεί ο εγκέφαλος μου. Είχα κάνει μαγνητική και σε τέσσερα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜάριος Ιορδάνου: «Είχε καεί ο εγκέφαλος μου, έχασα την όραση μου και σταμάτησε να χτυπά η καρδιά μου»
Ο Μάριος Ιορδάνου και η σύζυγος του, Σοφία Καζαντζιάν βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «After Dark» το
To άρθρο Μάριος Ιορδάνου: «Είχε καεί ο εγκέφαλος μου, έχασα την όραση μου και σταμάτησε να χτυπά η καρδιά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr