#μακιγιάζ

Αυτό είναι το μακιγιάζ που κάνει θραύση στο TikTok και θα φοράμε όλο το καλοκαίρι

in.gr
Η «sunset blush» τάση θα φέρει το... ηλιοβασίλεμα στο μακιγιάζ σας.
22:03 24/04/2024

Sunset Blush: Νέο makeup trend του TikTok μάς κάνει να μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι

monopoli.gr
Η νέα τάση στο μακιγιάζ «μαγεύει» κάθε γυναίκα που λατρεύει τις αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος.
17:54 24/04/2024

Η τεχνική “L-Shaped” του TikTok υπόσχεται να ανασηκώσει τα ζυγωματικά μας

instyle.gr
Το ρουζ είναι ένα από τα αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ τόσο των επαγγελματιών makeup artists όσο και εμάς των ερασιτεχνών. Μια δόση χρώματος στα ζυγωματικά μπορεί να δώσει άλλο αέρα στην επιδερμίδα κάνοντάς την να δείχνει φρέσκια και νεανική. Και ενώ υπάρχουν πολλές τεχνικές για την εφαρμογή του ρουζ, ένας νέος τρόπος έχει κλέψει την παράσταση […] The post Η τεχνική “L-Shaped” του TikTok υπόσχεται να ανασηκώσει τα ζυγωματικά μας appeared first on InStyle.
16:48 24/04/2024

Με ποια κόλπα θα εξαφανίσεις εύκολα και γρήγορα ένα σπυράκι!

Newside.gr
Το να έχεις ένα ανεπιθύμητο σπυράκι μπορεί να είναι ενοχλητικό, αλλά υπάρχουν πάντα τρόποι να το καλύψεις με το κατάλληλο μακιγιάζ αφού προηγουμένως φυσικά φροντίσεις σωστά την επιδερμίδα σου με ειδικά προϊόντα που ταιριάζουν στον τύπο της. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα, που θα σε βοηθήσουν να το [...] Το άρθρο Με ποια κόλπα θα εξαφανίσεις εύκολα και γρήγορα ένα σπυράκι! εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
12:00 23/04/2024

Μόνο η Μαρίνα Πατούλη γίνεται αγνώριστη με φίλτρα;

protagon.gr
Είναι παράδοξο, σε μια εποχή όπου το κήρυγμα για τη φυσική ομορφιά και την απαλλαγή από σεξιστικά πρότυπα κυριαρχεί σε κάθε συζήτηση, να έχουμε γίνει δέσμιοι μιας φωτοσοπιάς εκτός ορίων: από τη μια βγάζουμε φωτογραφίες με την ένδειξη «κανένα φίλτρο» και «χωρίς μακιγιάζ» κι από την άλλη επιδιδόμαστε σ’ έναν αγώνα παραμόρφωσης The post Μόνο η Μαρίνα Πατούλη γίνεται αγνώριστη με φίλτρα; appeared first on Protagon.gr.
20:13 22/04/2024

8 primer για ματ μακιγιάζ όσο λιπαρή επιδερμίδα κι αν έχεις

queen.gr
Τα primer είναι ιδανικά για κάθε τύπο δέρματος, γιατί εκτός από το ματ αποτέλεσμα που χαρίζουν, μειώνουν την εμφάνιση των πόρων και χαρίζουν διάρκεια στο μακιγιάζ.Περισσότερα...
15:17 22/04/2024

Nude makeup: 4 βασικοί κανόνες για άψογο αποτέλεσμα

vita.gr
Το μακιγιάζ που χαρίζει το απόλυτο au naturel εφέ στην επιδερμίδα.
11:28 22/04/2024

Mob bob: Είναι η νέα luxury και ρετρό εκδοχή της μεγαλύτερης τάσης

tlife.gr
Το mob wife look είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. Μαλλιά, μακιγιάζ αλλά και To άρθρο Mob bob: Είναι η νέα luxury και ρετρό εκδοχή της μεγαλύτερης τάσης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 22/04/2024

90s Makeup: 4 τάσεις από τα παλιά επιστρέφουν για να μας διχάσουν

instyle.gr
Το μακιγιάζ των 90s αναβιώνει και μερικές από τις celebrities εκείνης της εποχής γίνονται πηγή έμπνευσης για τα δικά μας looks. Τα 90s ήταν μια περίοδος που διαμόρφωσε την αισθητική μας με ξεχωριστό τρόπο. Αυτή η εποχή συνδύαζε ένα μοναδικό μείγμα της εκκεντρικότητας των 80s και του μινιμαλισμού που θα ακολουθούσε. Από την έντονη λάμψη […] The post 90s Makeup: 4 τάσεις από τα παλιά επιστρέφουν για να μας διχάσουν appeared first on InStyle.
10:48 22/04/2024

Extensions βλεφαρίδων: Ποιες είναι οι κατηγορίες τους – Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν τις τοποθετήσετε

instyle.gr
Το σωστό πάχος, μήκος και τι να αποφύγετε αν επιλέξετε τα extensions βλεφαρίδων. Το καλοκαίρι πλησιάζει και εμείς θέλουμε να αφιερώνουμε λιγότερο χρόνο στο μακιγιάζ. Δεν θέλουμε να ανησυχούμε για μουντζούρες στα μάτια είτε όταν πηγαίνουμε στη θάλασσα είτε όταν ιδρώνουμε, σωστά; Γι’ αυτό, τα extensions βλεφαρίδων είναι μια ιδανική λύση που χαρίζει τέλειο βλέμμα […] The post Extensions βλεφαρίδων: Ποιες είναι οι κατηγορίες τους – Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν τις τοποθετήσετε appeared first on InStyle.
20:46 21/04/2024

Το μακιγιάζ της συναυλίας: Αυτά είναι τα ωραιότερα makeup looks για τα μουσικά φεστιβάλ

instyle.gr
Γιατί μία μοναδική συναυλία επιτάσσει και ένα μοναδικό μακιγιάζ. Το καλοκαίρι πλησιάζει και μαζί με αυτό έρχονται αγαπημένοι μας καλλιτέχνες και συγκροτήματα που ανυπομονούμε να τους δούμε στη σκηνή. Με αφορμή ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ που γίνονται στην Αμερική (με κυριότερο φυσικά το Coachella), συγκεντρώσαμε μερικά από τα ωραιότερα μακιγιάζ για να αντιγράψουμε κι εμείς. […] The post Το μακιγιάζ της συναυλίας: Αυτά είναι τα ωραιότερα makeup looks για τα μουσικά φεστιβάλ appeared first on InStyle.
17:46 21/04/2024

Dior Fall 2024: Το εφέ στα χείλη είναι ανεπιτήδευτο και η επόμενη μεγάλη τάση

govastileto.gr
Ο γαλλικός οίκος Dior παρουσίασε την Pre-Fall 2024 συλλογή του στη Νέά Υόρκη και συγκεκριμένα στο Brooklyn Museum, το βράδυ της Δευτέρας. O Peter Philips, Creative and Image Director του Dior Makeup, δημιούργησε looks εμπνευσμένα τόσο από το Παρίσι όσο και τη Νέα Υόρκη αλλά και τo εμβληματικό μακιγιάζ της Marlene Dietrich, μιας από τις […]
12:00 20/04/2024

Φοράς make up όταν γυμνάζεσαι; Αυτές είναι οι συνέπειες που χρειάζεται να γνωρίζεις 

tlife.gr
Στο γυμναστήριο πηγαίνεις συνήθως αμέσως μετά το γραφείο. Αυτό σημαίνει ότι φοράς μακιγιάζ και δεν προλαβαίνεις To άρθρο Φοράς make up όταν γυμνάζεσαι; Αυτές είναι οι συνέπειες που χρειάζεται να γνωρίζεις  δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 19/04/2024

Megan Fox: Δίχασε τους θαυμαστές της με τη makeup-free selfie – “Ποια είναι αυτή;”

instyle.gr
Η Μegan Fox προκάλεσε απορία στους θαυμαστές της, καθώς επέλεξε να ανεβάσει μια selfie οπου πόζαρε χωρίς μακιγιάζ, επιδεικνύοντας τη φυσική της ομορφιά. Η σταρ ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram, θέλοντας να μοιραστεί τη διαδικασία που ακολουθούσε για τη θεραπεία των μαλλιών της και των extensions της μετά το Coachella. Φορούσε μόνο λιπγκλος στα χείλη […] The post Megan Fox: Δίχασε τους θαυμαστές της με τη makeup-free selfie – “Ποια είναι αυτή;” appeared first on InStyle.
18:46 18/04/2024

Μέγκαν Φοξ: Διχάζει τους θαυμαστές της με selfie χωρίς μακιγιάζ

koolnews.gr
Η Μέγκαν Φοξ έκανε τους θαυμαστές της να κάνουν διπλή σκέψη, καθώς αγκάλιασε τη φυσική της ομορφιά σε μια selfie χωρίς μακιγιάζ. Η πρωταγωνίστρια του “Transformers” έδειξε το γυμνό της πρόσωπο στο Instagram την Τετάρτη, ενώ ετοιμαζόταν να εφαρμόσει θεραπεία μαλλιών Wella Professionals στις βαμμένες μπλε μπούκλες της και τα 26 ιντσών extensions μετά το […] The post Μέγκαν Φοξ: Διχάζει τους θαυμαστές της με selfie χωρίς μακιγιάζ appeared first on Koolnews.gr.
11:58 18/04/2024

Μελαχρινές νύφες: Αυτό είναι το ιδανικό μακιγιάζ σύμφωνα με την ειδικό

thetoc.gr
Μια από τις πιο γνωστές bridal makeup artists αποκαλύπτει τα χρώματα που θα αναδείξουν την επιδερμίδα σου και τις τεχνικές που θα τονίσουν τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.
15:09 17/04/2024

Η Salma Hayek ποζάρει με μαγιό και λέει πως τα «οικογενειακά βάρη» δεν την αφήνουν σε ησυχία

queen.gr
Στα 57 της χρόνια η Salma Hayek δεν έχει ανάγκη από φίλτρα ή μακιγιάζ. Οι νέες φωτογραφίες της ηθοποιού με μπικίνι και τα αποθεωτικά σχόλια.Περισσότερα...
19:09 16/04/2024

Πώς να αντιμετωπίσετε τα σημάδια της περιβαλλοντικής ρύπανσης στο δέρμα!

koolnews.gr
Τι να κάνετε για λαμπερή επιδερμίδα! #1. Καθαρισμός Κάντε διπλό καθαρισμό δύο φορές την ημέρα: Ξεκινήστε με ένα απαλό καθαριστικό για να απομακρύνετε το μακιγιάζ και τη βρωμιά. Στη συνέχεια, ακολουθήστε με ένα toner για να ισορροπήσετε το pH του δέρματός σας. Χρησιμοποιήστε peeling 1-2 φορές την εβδομάδα: Το peeling απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και […] The post Πώς να αντιμετωπίσετε τα σημάδια της περιβαλλοντικής ρύπανσης στο δέρμα! appeared first on Koolnews.gr.
13:58 16/04/2024

Σαμπανιζέ highlighter, ροδαλά ζυγωματικά και μπλε mascara είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ τώρα

queen.gr
Το laminated brows είναι η εντελώς αντίθετη τάση από τα λεπτά φρύδια των 90s. Δοκίμασέ την...Περισσότερα...
09:17 16/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load