#Documento

Νέες ταινίες: Ο Λούκα Γκουαντανίνο κάνει σερβίς στον έρωτα

documentonews.gr
Οι «Αντίπαλοι» του Λούκα Γκουαντανίνο αφηγούνται την ιστορία ενός αθλητικού ερωτικού τριγώνου, με το χαρακτήρα της Ζεντάγια να αποτελείτο μήλο… Το άρθρο Νέες ταινίες: Ο Λούκα Γκουαντανίνο κάνει σερβίς στον έρωτα εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
07:10 25/04/2024

Μάριος Αθανασίου στο documentonews.gr: «Είμαι πρώτα αντιφασίστας και μετά όλα τα υπόλοιπα»

documentonews.gr
«Αν θες να ασχοληθείς με την πολιτική και δεν μπορέσεις να βάλεις στο επίκεντρο τον άνθρωπο, πραγματικά κάνε κάτι άλλο»… Το άρθρο Μάριος Αθανασίου στο documentonews.gr: «Είμαι πρώτα αντιφασίστας και μετά όλα τα υπόλοιπα» εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
07:10 25/04/2024

Ισως είχε άλλη στάση…

documentonews.gr
«Τι απογοήτευση είναι αυτή, αυτό το παιδί, µέσα στη µεγάλη µας θλίψη για τη φυγή του Αλέξη του Τσίπρα, το… Το άρθρο Ισως είχε άλλη στάση… εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
07:10 25/04/2024

Ελλάδα 2.0: «Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη» – Όποια και αν είναι η ερώτηση

documentonews.gr
Ορισμένες φορές δεν υπάρχει πιο σοφή ρήση απο το «κρείττον του λαλείν το σιγάν». Σε μια χώρα που συνταράσσεται πολυεπίπεδα… Το άρθρο Ελλάδα 2.0: «Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη» – Όποια και αν είναι η ερώτηση εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
07:10 25/04/2024

Κύριε Φλωρίδη σας έχει ενημερώσει η Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης ότι η «γαλάζια» Προϊσταμένη της Ι.Υ. Λάρισας, ανταμείφθηκε για την ιατροδικαστική διερεύνηση-φιάσκο των Τεμπών;

documentonews.gr
Ερωτήματα ανακύπτουν ως προς τον ορισμό της ιατροδικαστού και Προϊσταμένης της Ι.Υ. Λάρισας, Ρουμπίνης Λεονταρή, ως μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου… Το άρθρο Κύριε Φλωρίδη σας έχει ενημερώσει η Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης ότι η «γαλάζια» Προϊσταμένη της Ι.Υ. Λάρισας, ανταμείφθηκε για την ιατροδικαστική διερεύνηση-φιάσκο των Τεμπών; εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
06:10 25/04/2024

Ματωµένα µεροκάµατα µε φτωχοποίηση

documentonews.gr
Με αφορµή τον πρόσφατο θάνατο του νεαρού αστυνοµικού στο εργοτάξιο του τρόµου στον Πειραιά αναδύθηκε στην επικαιρότητα το σοβαρό ζήτηµα… Το άρθρο Ματωµένα µεροκάµατα µε φτωχοποίηση εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
06:10 25/04/2024

Εφιάλτης από το 2013 ο Μητσοτάκης για εκπαιδευτικούς

documentonews.gr
Τα σηµάδια της πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη από τη θητεία του ως υπουργού ∆ιοικητικής Μεταρρύθµισης ανιχνεύονται µέχρι σήµερα. Εκπαιδευτικοί που… Το άρθρο Εφιάλτης από το 2013 ο Μητσοτάκης για εκπαιδευτικούς εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
06:10 25/04/2024

Σενάριο

documentonews.gr
Η παρουσία του Αρη και της Λαμίας στα πλέι οφ που είναι αδιάφοροι βαθμολογικά επανέφερε το σενάριο βάσει του οποίου… Το άρθρο Σενάριο εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
01:10 25/04/2024

Στο «μικροσκόπιο» η αφρικανική σκόνη: Τι περιέχει – Οι επιπτώσεις στην υγεία

documentonews.gr
Η Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΕΑΓΜΕ)  εκπόνησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη σχετικά με τη σύσταση της αφρικανικής σκόνης,… Το άρθρο Στο «μικροσκόπιο» η αφρικανική σκόνη: Τι περιέχει – Οι επιπτώσεις στην υγεία εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
00:10 25/04/2024

Γιώτα Πούλου: Στήριξη στον αγώνα και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων στην ΜΟΡΝΟΣ Α.Ε.

documentonews.gr
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και Τομεάρχης Εσωτερικών της Κ.Ο., Γιώτα Πούλου κατέθεσε στο Προεδρείο της Βουλής αναφορά προς… Το άρθρο Γιώτα Πούλου: Στήριξη στον αγώνα και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων στην ΜΟΡΝΟΣ Α.Ε. εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
00:10 25/04/2024

Κασσελάκης από Κω: Εμφανής σε όλη την Ελλάδα η κατάσταση με τα άδεια ασθενοφόρα (Videos)

documentonews.gr
Το νοσοκομείο της Κω επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με εργαζόμενους,… Το άρθρο Κασσελάκης από Κω: Εμφανής σε όλη την Ελλάδα η κατάσταση με τα άδεια ασθενοφόρα (Videos) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
23:10 24/04/2024

ΜέΡΑ25 – Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά»: Ψήφο στο ευρωψηφοδέλτιο που ενοχλεί το σύστημα και την Ολιγαρχία

documentonews.gr
Με έντονη αντισυστημική ρητορική τα στελέχη της Ενωτικής πρωτοβουλίας «ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά» καλούν σε στήριξη του ευρωψηφοδελτίου τους,… Το άρθρο ΜέΡΑ25 – Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά»: Ψήφο στο ευρωψηφοδέλτιο που ενοχλεί το σύστημα και την Ολιγαρχία εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
23:10 24/04/2024

«Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»: Στη Νίσυρο ο Κασσελάκης συνάντησε τον Σαϊμίρ που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα

documentonews.gr
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συναντήσε τον Σαϊμίρ – τον πατέρα που κατήγγειλε τη σεξουαλική παρενόχληση του ανήλικου… Το άρθρο «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»: Στη Νίσυρο ο Κασσελάκης συνάντησε τον Σαϊμίρ που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
23:10 24/04/2024

Αρης – Ολυμπιακός 1-1: Του έβαλε φρένο και του «ψαλίδισε» τις ελπίδες για τον τίτλο

documentonews.gr
Ο Αρης κατάφερε να σταματήσει τον Ολυμπιακό (1-1) και να του ψαλιδίσει πολύ τις όποιες ελπίδες του για την διεκδίκηση… Το άρθρο Αρης – Ολυμπιακός 1-1: Του έβαλε φρένο και του «ψαλίδισε» τις ελπίδες για τον τίτλο εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
22:10 24/04/2024

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δημόσιες δαπάνες για την Υγεία στην Ελλάδα είναι 2 μονάδες κάτω από τον μέσο όρο της ΕΕ

documentonews.gr
«Σύμφωνα με την Eurostat, για το έτος 2022, οι δημόσιες δαπάνες της Ελλάδα για την Υγεία ήταν 2 ποσοστιαίες μονάδες… Το άρθρο ΣΥΡΙΖΑ: Οι δημόσιες δαπάνες για την Υγεία στην Ελλάδα είναι 2 μονάδες κάτω από τον μέσο όρο της ΕΕ εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
21:11 24/04/2024

Μυστικά γκάλοπ: Πέντε χάνουν, δυο κερδίζουν

documentonews.gr
Ο λογαριασμός του σπιτιού δεν βγαίνει στο παζάρι λέει ο θυμόσοφος λαός και σύμφωνα με τα μυστικά γκάλοπ- τα αληθινά… Το άρθρο Μυστικά γκάλοπ: Πέντε χάνουν, δυο κερδίζουν εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
20:10 24/04/2024

Κορυδαλλός: «Πυρ» εξωτερικών φρουρών για τους μισθούς – Ιδού πόσα παίρνουμε

documentonews.gr
Μένεα κατά της κυβέρνησης πνέουν οι εξωτερικοί φρουροί των φυλακών Κορυδαλλού για μία σειρά από ζητήματα. Ένα από αυτά έχει… Το άρθρο Κορυδαλλός: «Πυρ» εξωτερικών φρουρών για τους μισθούς – Ιδού πόσα παίρνουμε εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
20:10 24/04/2024

Αναστάτωση στο Λονδίνο: Άλογα του Βασιλικού Ιππικού έτρεχαν στους δρόμους – Το ένα καλυμμένο με αίμα (Video)

documentonews.gr
Πανικό έσπειραν στο κέντρο του Λονδίνου ένα λευκό και ένα μαύρο άλογο που έτρεχαν λυτά στη βρετανική πρωτεύουσα. Μάλιστα, το… Το άρθρο Αναστάτωση στο Λονδίνο: Άλογα του Βασιλικού Ιππικού έτρεχαν στους δρόμους – Το ένα καλυμμένο με αίμα (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
20:10 24/04/2024

Στον εισαγγελέα ο Κωνσταντίνος Φλώρος

documentonews.gr
Στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας οδηγήθηκε ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, μετά την επίθεση στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.… Το άρθρο Στον εισαγγελέα ο Κωνσταντίνος Φλώρος εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
20:10 24/04/2024

Κασσελάκης: «ΝΔ και Βελόπουλος μάχονται για τις ψήφους των νεοναζί – Δεν θέλουμε τις ψήφους των Σπαρτιατών» (Video)

documentonews.gr
«Άρχισε η μάχη μεταξύ ΝΔ και Βελόπουλου για το ποιος θα κερδίσει τους ψηφοφόρους των νεοναζί Σπαρτιατών» τονίζει σε ανάρτησή… Το άρθρο Κασσελάκης: «ΝΔ και Βελόπουλος μάχονται για τις ψήφους των νεοναζί – Δεν θέλουμε τις ψήφους των Σπαρτιατών» (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
19:10 24/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load