Ο Λουίς Σουάρες συνεχίζει στην Ίντερ Μαϊάμι και το 2025

20:27 - 27/11/2024

Ο 37χρονος Λουίς Σουάρες θα συνεχίσει την περιπέτεια στο αμερικάνικο πρωτάθλημα με την φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι. Στο τέλος του συμβολαίου του, ο Ουρουγουανός επιθετικός παρέτεινε για έναν επιπλέον χρόνο τη συνεργασία του με τον σύλλογο της Φλόριντα, που ανακοίνωσε επισήμως τη συμφωνία. Ο Λουίς Σουάρες έχει σκοράρει (συνολικά) 25 γκολ σε 37 αγώνες με ... Περισσότερα To άρθρο Ο Λουίς Σουάρες συνεχίζει στην Ίντερ Μαϊάμι και το 2025 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τα παίρνει πίσω η Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο πατέρας των παιδιών μου δεν είναι ο σύντροφος της μητέρας μου

Champions League: Η Λίβερπουλ βύθισε την Ρεάλ Μαδρίτης, γκολ ο Παυλίδης, ασίστ ο Λυκογιάννης

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο Champions League με επικό τρόπο

Πέθανε ο ηθοποιός Θανάσης Παπαδόπουλος, ο «τεντιμπόι» του ελληνικού κινηματογράφου

«Κατηγορώ ευθέως την Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του παιδιού μου», λέει η Κατερίνα που το μωρό της «έσβησε» το 2021

Champions League live: Σκοράρει ο Παυλίδης για την Μπενφίκα, προηγείται η Λίβερπουλ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης