«Κατηγορώ ευθέως την Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του παιδιού μου», λέει η Κατερίνα που το μωρό της «έσβησε» το 2021

21:27 - 27/11/2024

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από την Ειρήνη Μουρτζούκου η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο της τρομακτικής υπόθεσης των 5 νεκρών βρεφών στην Αμαλιάδα. Πέρα από τις συνεχείς αποκαλύψεις για τα νεκρά αγγελούδια στην Αμαλιάδα και τα εντάλματα σύλληψης μετά από μηνύσεις που δέχθηκε από το περιβάλλον της, τώρα η Ειρήνη Μουρτζούκου βρίσκει απέναντί της την Κατερίνα, ... Περισσότερα To άρθρο «Κατηγορώ ευθέως την Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του παιδιού μου», λέει η Κατερίνα που το μωρό της «έσβησε» το 2021 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Έλον Μασκ δημοσιεύει τα στοιχεία δημοσίων υπαλλήλων που θέλει να διώξει: Φοβούνται για τη ζωή τους οι εργαζόμενοι

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια και ξεκίνησαν τα «γαλλικά» John και Άγγελος – Κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας οι Αετοί

Τα παίρνει πίσω η Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο πατέρας των παιδιών μου δεν είναι ο σύντροφος της μητέρας μου

Champions League: Η Λίβερπουλ βύθισε την Ρεάλ Μαδρίτης, γκολ ο Παυλίδης, ασίστ ο Λυκογιάννης

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο Champions League με επικό τρόπο

Πέθανε ο ηθοποιός Θανάσης Παπαδόπουλος, ο «τεντιμπόι» του ελληνικού κινηματογράφου