Πέθανε ο ηθοποιός Θανάσης Παπαδόπουλος, ο «τεντιμπόι» του ελληνικού κινηματογράφου

21:27 - 27/11/2024

Πέθανε σε ηλικία 84 ετών ο ηθοποιός Θανάσης Παπαδόπουλος, ο θρυλικός «τέντιμπόι» του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Ο Θανάσης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στη Θήβα το 1938 και ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός την δεκαετία του 1950. Ταινία σταθμός στην καριέρα του υπήρξε ο «Νόμος 4000» παραγωγής 1962, όπου έπαιξε τον ρόλο του τεντιμπόι, που γνώρισε την ... Περισσότερα To άρθρο Πέθανε ο ηθοποιός Θανάσης Παπαδόπουλος, ο «τεντιμπόι» του ελληνικού κινηματογράφου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Έλον Μασκ δημοσιεύει τα στοιχεία δημοσίων υπαλλήλων που θέλει να διώξει: Φοβούνται για τη ζωή τους οι εργαζόμενοι

Survivor: Πιάστηκαν στα χέρια και ξεκίνησαν τα «γαλλικά» John και Άγγελος – Κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας οι Αετοί

Τα παίρνει πίσω η Ειρήνη Μουρτζούκου: Ο πατέρας των παιδιών μου δεν είναι ο σύντροφος της μητέρας μου

Champions League: Η Λίβερπουλ βύθισε την Ρεάλ Μαδρίτης, γκολ ο Παυλίδης, ασίστ ο Λυκογιάννης

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο Champions League με επικό τρόπο

«Κατηγορώ ευθέως την Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του παιδιού μου», λέει η Κατερίνα που το μωρό της «έσβησε» το 2021