Εκτός ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιάννης Σαρακιώτης: Από αύριο θα είμαι ανεξάρτητος βουλευτής – Νιώθω πολιτικά άστεγος

19:10 - 27/11/2024

Ο Γιάννης Σαρακιώτης μίλησε το βράδυ της Τετάρτης (27/11/24) στο Star Κεντρικής Ελλάδας, για την απόφασή του να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ: «το σκέφτηκα πάρα πολύ. Είχα ανταπόδοση από τους πολίτες και έπρεπε να σκεφτώ την απόφαση. Έχω καταλήξει και αύριο θα δηλώσω στον πρόεδρο της Βουλής ότι ανεξαρτητοποιούμαι». «Ανεξαρτητοποιούμαι γιατί δε μπορώ να υπηρετήσω ... Περισσότερα To άρθρο Εκτός ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιάννης Σαρακιώτης: Από αύριο θα είμαι ανεξάρτητος βουλευτής – Νιώθω πολιτικά άστεγος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πέθανε ο ηθοποιός Θανάσης Παπαδόπουλος, ο «τεντιμπόι» του ελληνικού κινηματογράφου

«Κατηγορώ ευθέως την Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του παιδιού μου», λέει η Κατερίνα που το μωρό της «έσβησε» το 2021

Champions League live: Σκοράρει ο Παυλίδης για την Μπενφίκα, προηγείται η Λίβερπουλ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης

Champions League: Το αυτογκολ της χρονιάς στο Σέλτικ – Κλαμπ Μπριζ

«Θανατική ποινή» για την Ουκρανία η περικοπή της βοήθειας από τις ΗΠΑ λέει Ρώσος διπλωμάτης

Η συγγνώμη της μαθήτριας που οδήγησε στον αποκεφαλισμό τον καθηγητή Σαμουέλ Πατί στο Παρίσι - «Σας κατέστρεψα τη ζωή»