Κατερίνα Κρέπη: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της έκανε πρόταση συνεργασίας στον αέρα

01:32 - 13/11/2024

Καλεσμένη στο The 2Night Show ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (12/11) η Κατερίνα Κρέπη. Η ηθοποιός και γνωστή […] The post Κατερίνα Κρέπη: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της έκανε πρόταση συνεργασίας στον αέρα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μια πρόταση που δεν περίμενε η Κατερίνα Κρέπη στο The 2Night Show

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο The 2Night Show την Κατερίνα Κρέπη. Η συζήτηση με την ηθοποιό έκρυβε εκπλήξεις. Καλεσμένη στο The 2Night Show ήταν η Κατερίνα Κρέπη. Η ηθοποιός και γνωστή TikToker μετρά δεκάδες χιλιάδες followers στα social media που απολαμβάνουν τα σατιρικά της βίντεο και έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. ... Περισσότερα To άρθρο Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μια πρόταση που δεν περίμενε η Κατερίνα Κρέπη στο The 2Night Show δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Κώστας Μαρτάκης: «Έμπαινα μέσα, μου έλεγαν κάποιοι «γδύσου», με έβλεπαν και μετά: σας ευχαριστούμε»

Κατερίνα Κρέπη: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της έκανε πρόταση συνεργασίας στον αέρα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «αναβίωσε» το παιχνίδι με τα τηλεφωνήματα και αυτό δεν… πήγε τόσο καλά

Ρία Ελληνίδου: «Δεν παντρεύομαι, έχω δει τόσα χάλια που δεν θέλω να το κάνω»

Idra Kayne: «Ακόμη μου λένε στο λεωφορείο: σήκω να καθίσουν οι Έλληνες»

Πέτρος Λαγούτης: «Όταν παίζεις τζόγο, καταλαβαίνεις ότι παίζεις λεφτά και αυτό σε φτιάχνει»