Idra Kayne: «Ακόμη μου λένε στο λεωφορείο: σήκω να καθίσουν οι Έλληνες»

00:41 - 14/11/2024

Την Idra Kayne υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (13/11) στο The 2Night Show. Η τραγουδίστρια […] The post Idra Kayne: «Ακόμη μου λένε στο λεωφορείο: σήκω να καθίσουν οι Έλληνες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Idra Kayne: Ακόμη μου λένε στο λεωφορείο «σήκω να καθίσουν οι Έλληνες»

Δεν έχει να κάνει μόνο με το χρώμα, όλοι πιστεύω ότι έχουν βιώσει ενός είδους ρατσισμό, ανέφερε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Idra Kayne: «Στο λεωφορείο μου έχουν πει “σήκω, πρώτα θα κάτσουν οι Έλληνες και μετά εσείς”»

Η Idra Kayne το βράδυ της Τετάρτης 13/11 ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ταλαντούχα καλλιτέχνιδα, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «VIΠ – Καλά Γεράματα» μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί εξαιτίας του χρώματός της, κάτι που μέχρι σήμερα την στενοχωρεί ιδιαίτερα. «Ο […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Idra Kayne: «Στο λεωφορείο μου έχουν πει “σήκω, πρώτα θα κάτσουν οι Έλληνες και μετά εσείς”»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show» την Idra Kayne. Η To άρθρο Idra Kayne: «Στο λεωφορείο μου έχουν πει “σήκω, πρώτα θα κάτσουν οι Έλληνες και μετά εσείς”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ταμπού: Πείθεται να δώσει κατάθεση και προχωράει σε μια απρόσμενη κίνηση

Φάρμα: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»