Κώστας Μαρτάκης: «Έμπαινα μέσα, μου έλεγαν κάποιοι «γδύσου», με έβλεπαν και μετά: σας ευχαριστούμε»

01:40 - 14/11/2024

Στο The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (13/11) βρέθηκε καλεσμένος ο Κώστας Μαρτάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής συνάντησε τον Γρηγόρη […] The post Κώστας Μαρτάκης: «Έμπαινα μέσα, μου έλεγαν κάποιοι «γδύσου», με έβλεπαν και μετά: σας ευχαριστούμε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Μαρτάκης: Όταν ήμουν μοντέλο δεν μου άρεσε που έμπαινα μέσα και μου έλεγαν κάποιοι «γδύσου», δεν το άντεχα ψυχικά

Ο Κώστας Μάρτακης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε μεταξύ άλλων για την εποχή που δούλευε ως μοντέλο. «Ξεκίνησα ως μοντέλο, γιατί δεν μου άρεσε να ζητάω χρήματα από τους γονείς μου για να βγαίνω. Έφυγα και έξω, στο Μιλάνο, για να με δουν και να φτιάξω πορτφόλιο. Ήταν να πάω για δύο εβδομάδες, αλλά τελικά έμεινα δύο μήνες. Έκανα συνεργασίες με γνωστούς οίκους, αλλά δεν μου άρεσε που έμπαινα σε έναν χώρο και μου έλεγαν κάποιοι “γδύσου”, έβλεπαν το πορτφόλιο και μετά έλεγαν “σας ευχαριστούμε, γειας σας”. Δεν αισθανόμουν άνετα. Δεν είναι όλα για όλους. Δεν μπορούσα να το υποστώ ψυχικά», είπε αρχικά ο Κώστας Μαρτάκης. Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Όσ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κώστας Μαρτάκης: «Έμπαινα μέσα, μου έλεγαν να γδυθώ, στεκόντουσαν μόνο στην εμφάνιση»

Ο Κώστας Μάρτακης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» την Τετάρτη 14/11. Ο γνωστός τραγουδιστής To άρθρο Κώστας Μαρτάκης: «Έμπαινα μέσα, μου έλεγαν να γδυθώ, στεκόντουσαν μόνο στην εμφάνιση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρήστος Θηβαίος: «Με πολύ μεγάλη χαρά θα παίξω στην κιθάρα ένα τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη»

Grand Hotel: Η Ελένη βρίσκει τον Νικόλα αναίσθητο στη σάλα του ξενοδοχείου

Ταμπού: Πείθεται να δώσει κατάθεση και προχωράει σε μια απρόσμενη κίνηση

Φάρμα: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»