Ο Κώστας Μπερικόπουλος αφήνει αιχμές για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι κάτι πολύ προσωπικό που αφορά στο παρελθόν»

23:14 - 12/11/2024

Για την τρίτη σεζόν του Maestro, τη σχέση του με τη Χαρούλα Αλεξίου, καθώς και για το εάν θα συνεργαζόταν […] The post Ο Κώστας Μπερικόπουλος αφήνει αιχμές για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι κάτι πολύ προσωπικό που αφορά στο παρελθόν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αιχμές Μπερικόπουλου για τον Π. Φιλιππίδη: Δεν θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του, είναι κάτι προσωπικό που αφορά το παρελθόν

Ο Κώστας Μπερικόπουλος μίλησε για την τρίτη σεζόν του Maestro, τη σχέση του με τη Χαρούλα Αλεξίου και την πιθανότητα να συνεργαστεί ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», αποκαλύπτοντας και τις προσωπικές του απόψεις για τον κατηγορούμενο συνάδελφό του. «Έχω ξετρελαθεί κι εγώ με το Maestro και περιμένω την τρίτη σεζόν. Τα γυρίσματα τα κάναμε Μάιο και Ιούνιο στους Παξούς, μένουν άλλα 4 επεισόδια για να κλείσει ο κύκλος» , δήλωσε αρχικά ο Κώστας Μπερικόπουλος. Στη συνέχεια, μίλησε για τη Χαρούλα Αλεξίου: «Είμαστε φίλοι, δουλέψαμε πολύ και εκτός γυρισμάτων, γιατί είχαμε πολλές σκηνές μαζί. Ήταν μία καλή ευκαιρία να βρισκόμαστε στο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Κώστας Μαρτάκης: «Έμπαινα μέσα, μου έλεγαν κάποιοι «γδύσου», με έβλεπαν και μετά: σας ευχαριστούμε»

Κατερίνα Κρέπη: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της έκανε πρόταση συνεργασίας στον αέρα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «αναβίωσε» το παιχνίδι με τα τηλεφωνήματα και αυτό δεν… πήγε τόσο καλά

Ρία Ελληνίδου: «Δεν παντρεύομαι, έχω δει τόσα χάλια που δεν θέλω να το κάνω»

Idra Kayne: «Ακόμη μου λένε στο λεωφορείο: σήκω να καθίσουν οι Έλληνες»

Πέτρος Λαγούτης: «Όταν παίζεις τζόγο, καταλαβαίνεις ότι παίζεις λεφτά και αυτό σε φτιάχνει»