Νιόκι με κρεμώδη σάλτσα μοτσαρέλας
08:03 - 10/11/2024
Υλικά 500 γρ. νιόκι 2 κ. σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος Αλάτι και πιπέρι, ανάλογα με τη γεύση 1/2 φλ. τσαγιού παρμεζάνα, τριμμένη 150 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα, κομμένη σε φέτες ή σχισμένη σε μικρότερα κομμάτια 2 κ. σ. βούτυρο Φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τριμμένη παρμεζάνα για το σερβίρισμα Εκτέλεση Μαγειρέψτε τα νιόκι σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά και προσθέστε το σκόρδο. Μαγειρέψτε για 2 λεπτά ή μέχρι να αρωματιστεί, ανακατεύοντας συχνά. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τη γεύση και ανακατεύετε περιστασιακά μέχρι να αρχίσει να πήζει. Προσθ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr