Κεφτεδάκια στο φούρνο με πατάτες
19:48 - 03/11/2024
Υλικά 700 γρ. μοσχαρίσιο κιμά 2 κ. σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 2 αυγά 3 κ. σ. φρυγανιά 1 κ. γλ. ρίγανη Αλάτι, πιπέρι κατά βούληση 1 κ. γλ. πάπρικα γλυκιά 1 κ. σ. δυόσμο 2 κ. σ. φρεσκοκομμένο μαϊντανό 500 γρ. πατάτες baby Για τη σάλτσα: 50 ml ελαιόλαδο 500 ml ζωμό λαχανικών 500 ml σάλτσα ντομάτας 1 κ. γλ. πάπρικα 1 σκελίδα σκόρδο, χοντροκομμένη 1 κ. γλ. θυμάρι Αλάτι, πιπέρι κατά βούληση Εκτέλεση Τοποθετήστε το μοσχαρίσιο κιμά σε ένα μπολ και προσθέστε το κρεμμύδι, τα αυγά, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι, τη ρίγανη, την πάπρικα, το ελαιόλαδο, το μαϊντανό, το δυόσμο και την τριμμένη φρυγανιά. Ζυμώστε με τα χέρια μέχρι να αποκτήσετε ένα ομοιόμορφο μείγμα
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr