Τι προκάλεσε τις φονικές πλημμύρες στη Βαλένθια - Ορατός στην Ελλάδα ο φόβος εκδήλωσης ισχυρότερων σε ένταση βροχοπτώσεων

09:10 - 02/11/2024

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην επιστημονική κοινότητα μετά τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη Βαλένθια στην Ισπανία, με τους ειδικούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου υπό τον φόβο αύξησης της συχνότητας εκδήλωσης φαινομένων. Οι αυξημένες θερμοκρασίες των θαλασσών τα τελευταία χρόνια και ειδικά στη Μεσόγειο, προκαλούν αύξηση της αστάθειας σε όλη την περιοχή, όπως αναφέρουν ... Περισσότερα To άρθρο Τι προκάλεσε τις φονικές πλημμύρες στη Βαλένθια - Ορατός στην Ελλάδα ο φόβος εκδήλωσης ισχυρότερων σε ένταση βροχοπτώσεων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Κώστας Σλούκας «σκότωσε» τον Ερυθρό Αστέρα και ο Ιωάννης Παπαπέτρου φώναξε «Ποιος; Ποιος;» στον πάγκο

«Δεν ξέρω ποιοι έμεναν στο διαμέρισμα, ήταν φίλοι της συντρόφου μου» - Τα πρώτα λόγια του 31χρονου συλληφθέντα για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους

Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης: Το σοκ της οικογένειας όταν ενημερώθηκε για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Ντόναλντ Τραμπ: «Ποιος είναι ποιο Έλληνας, εγώ ή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο;»

Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο με την Ειρήνη: «Κλείσ’ το, θα το μετανιώσεις»

Bank under Siege, η νέα σειρά του Netflix με άρωμα «La Casa de Papel» που θα σε καθηλώσει