Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης: Το σοκ της οικογένειας όταν ενημερώθηκε για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη

11:10 - 02/11/2024

Τις τραγικές στιγμές που βίωσε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη όταν ενημερώθηκε για το θάνατό του περιέγραψε ο αδερφός του, Κωνσταντίνος Παντελίδης.  «Εγώ πήγαινα Β’ Γυµνασίου και µπήκα στο Facebook, όπου µου είχαν στείλει συλλυπητήρια.» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, σημειώνοντας ο χαμός του αδερφού του Παντελή Παντελίδη δεν ξεπερνιέται.  «Στην αρχή δεν θες να το ... Περισσότερα To άρθρο Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης: Το σοκ της οικογένειας όταν ενημερώθηκε για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Συγκλονίζει μιλώντας για το πώς έµαθε για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης έδωσε συνέντευξη στη Secret και συγκλόνισε όταν αναφέρθηκε για το πώς έµαθε για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. «Εγώ πήγαινα Β’ Γυµνασίου και µπήκα στο Facebook, όπου µου είχαν στείλει συλλυπητήρια. Στην αρχή δεν θες να το πιστέψεις, έχεις άρνηση, γιατί είχαν ξαναβγάλει κάτι αντίστοιχο. Όταν γύρισα σπίτι, ήμασταν όλοι σε σοκ. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης για την στιγμή που ενημερώθηκε για τον θάνατο του αδελφού του, Παντελή Παντελίδη

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη στη «Secret» των «Παραπολιτικών» και στη Σάσα Σταμάτη. To άρθρο Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Παντελίδης για την στιγμή που ενημερώθηκε για τον θάνατο του αδελφού του, Παντελή Παντελίδη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η Φάρμα: Η μονομαχία, οι «νερουλάδες» και το ψυχρό κλίμα στην πράσινη ομάδα – Τι θα δούμε απόψε

Αστυνομικά τμήματα της Βρετανίας αποσύρονται από την πλατφόρμα Χ του Έλον Μασκ – «Προωθεί ρητορική μίσους»

Η Ρωσία απειλεί την Ουκρανία: «Μας χτυπήσατε δεύτερη φορά με πυραύλους ATACMS – Ετοιμάζουμε απάντηση»

Πέθανε ο γηραιότερος άνδρας στον κόσμο σε ηλικία 112 ετών – Γεννήθηκε τη χρονιά που βυθίστηκε ο Τιτανικός

Έκθεση «κόλαφος» της Επιτροπής του Ισραήλ για την 7η Οκτωβρίου - «Ευθύνονται ο Νετανιάχου, η κυβέρνηση και ο στρατός»

Survivor: «Μία ανάσα» πριν την ένωση των ομάδων με ανατροπές – Τι θα δούμε απόψε