«Δεν ξέρω ποιοι έμεναν στο διαμέρισμα, ήταν φίλοι της συντρόφου μου» - Τα πρώτα λόγια του 31χρονου συλληφθέντα για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους

11:28 - 02/11/2024

Μηχανολόγος μηχανικός και σύντροφος της 30χρονης, η οποία πήρε τα κλειδιά από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού της οδού Αρκαδίας στους Αμπελόκηπους, που ζει μόνιμα στην Ολλανδία, είναι ο 31χρονος που χθες, Παρασκευή (01.11.24) παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Αντιτρομοκρατική και συνελήφθη για την έκρηξη. Ο 31χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι πριν από 15 ημέρες εμφανίστηκε μαζί με ... Περισσότερα To άρθρο «Δεν ξέρω ποιοι έμεναν στο διαμέρισμα, ήταν φίλοι της συντρόφου μου» - Τα πρώτα λόγια του 31χρονου συλληφθέντα για την έκρηξη στους Αμπελόκηπους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Συνελήφθη και η 33χρονη τραυματίας στους Αμπελόκηπους, νοσηλεύεται φρουρούμενη – Δικογραφία για 3 για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Έχει αλλάξει η εικόνα στα γήπεδα, μας ρωτούσε η UEFA πως τα καταφέραμε»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το brain drain σε μεγάλο βαθμό έχει αναστραφεί – Γυρίζουν γιατί υπάρχουν δουλειές

COSMOTE TV: Το φινάλε του «Yellowstone», το all-star δράμα «Landman» και το «The Agency» με Ρίτσαρντ Γκιρ και Μάικλ Φασμπέντερ

MotoGP: Η στιγμή της πτώσης του Μπανιάια που ίσως του στερήσει τον τίτλο

Ταυτοποιήθηκε ο 36χρονος νεκρός στη «γιάφκα» των Αμπελοκήπων - Είχε συλληφθεί στη Γερμανία για επεισόδια