Κόνι Μεταξά: «Από δέκα χρονών ακούω άσχημα σχόλια, το έχω συνηθίσει πια» – Η απάντησή της για την Eurovision
18:48 - 26/10/2024
Η Κόνι Μεταξά επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και μίλησε μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο να την δούμε στην Eurovision μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό. Η γνωστή τραγουδίστρια είπε στην κάμερα της εκπομπής: «Τώρα που γύρισα θα μιλήσω με τον Τάσο για τη Eurovision. Είναι στα πλάνα μας να […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κόνι Μεταξά: «Ακούω άσχημα σχόλια από δέκα χρονών, το έχω συνηθίσει πια»
Στην εκπομπή “Breakfast@star” και τον Πάνο Παπαδόπουλο μίλησε η Κόνι Μεταξά, η οποία απάντησε και για το ενδεχόμενο να τη […]
The post Κόνι Μεταξά: «Ακούω άσχημα σχόλια από δέκα χρονών, το έχω συνηθίσει πια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚόνι Μεταξά: «Ακούω άσχημα σχόλια από δέκα χρονών, το έχω συνηθίσει πια» – Η απάντηση για την Eurovision
Η Κόνι Μεταξά επιστρέφοντας από τις ΗΠΑ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον Πάνο
To άρθρο Κόνι Μεταξά: «Ακούω άσχημα σχόλια από δέκα χρονών, το έχω συνηθίσει πια» – Η απάντηση για την Eurovision δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr