Κατερίνα Ζαρίφη: «Τώρα είμαι 48…ξέρω ότι μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί και μόνη μου»
19:48 - 03/11/2024
Καλεσμένη στην διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού «Μαρία τη Νύχτα» ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο να παντρευτεί και να αποκτήσει ένα παιδί. «Με έπιασε μια κυρία και μου είπε ότι παιδάκι δεν έκανες και δεν έφτιαξες τη ζωή σου. Την έφτιαξα, όπως ήθελα εγώ. Η συντροφικότητα για […]
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Ζαρίφη: «Αν κάτσει από τύχη με χαρά, μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί και μόνη μου και με παρέα»
Την Κατερίνα Ζαρίφη φιλοξένησε η Μαρία Σολωμού στη διαδικτυακή της εκπομπή «Μαρία τη Νύχτα». Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για […]
The post Κατερίνα Ζαρίφη: «Αν κάτσει από τύχη με χαρά, μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί και μόνη μου και με παρέα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚατερίνα Ζαρίφη: «Ξέρω ότι μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί και μόνη μου και με παρέα»
Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε καλεσμένη στην διαδικτυακή εκπομπή «Μαρία τη Νύχτα» με τη Μαρία Σολωμού. Μιλώντας
To άρθρο Κατερίνα Ζαρίφη: «Ξέρω ότι μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί και μόνη μου και με παρέα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr